La multi ani Metin2SteeL!!!!

Vino cu o sugestie si noi o vom lua in calcul daca merita!
Locked
AndyPsk

La multi ani Metin2SteeL!!!!

Post by AndyPsk » Tue Sep 02, 2014 8:42 pm

Salut eu sunt Andy si ma gandeam ca poate sa realizam " o zi de nastere(infiintare)" a serverului nostru drag si atunci sa facem cadouri intre noi adica eu iti dau un ark tu imi dai un king 1 si asa mai departe asta ar fi ceva super nu e greu de realizat dar merita.Infine acum sa trecem la treburi serioase in acea zi sa fie toti membri staff on si sa cantam Multi ani sa depanam amintiri si ca cei din staffu metin sa faca cadouri intre ei sa ne bucuram de Cuplurile existente la momentu acesta pe server(Si eu fac parte).
Sa fie o zi speciala in care sa discutam de exemplu cum am ajuns sa joc Steel
cum a ajuns Domnu Bogdan sa il faca si etc...Cu ocazia asta as dori sa fie undeva pe 20 septembri (la momentul asta ziua mea de nastere) ca atunci serbez si eu.Deci sper sa va placa Image
Ai grija frate viata te ia in grija dar nu si in spate !!!
Image
Image

Aly

Re: La multi ani Metin2SteeL!!!!

Post by Aly » Tue Sep 02, 2014 9:52 pm

Pentru inceput..da-mi voie sa-ti zic ca din partea mea ai un mare,mare ... CONTRA!!!Da-mi voie sa-ti explic si de ce ..
1.Ideea cu cadourile este ... n-am cuvinte sa descriu :roll: ..e ca si cum eu iti dau un arc de lvl 30 si tu imi dai un mod. :lol: :lol: ce zici? :lol: :lol:
2.Cadouri din partea Staff-ului? :lol: Daa..poate mute si ban.
3.Cum sa canti "La multi ani !" pe metin? :? Poate sa scrii pe chat cantecul "La multi ani!" :lol: .. si imagineaza-ti .. va strangeti toti play-erii intr-o mapa (plus Staff) si incepeti sa scrieti pe chat "La multi ani!!!!" Realizezi ce lag o sa fie?
4.Metinul..este la "pamant" . Play-erii pleaca..in fiecare zi pleca cate unu,2,3. De ce sa sarbatorim?Ca pleaca play-erii si metinu' se duce de rapa?
Si apropo..mai am o intrebare daca nu te deranjeaza :) De ce pe 20 Septembrie (ca e ziua ta) si nu in ziua si luna in care s-a deschis metinu'?

AndyPsk

Post by AndyPsk » Tue Sep 02, 2014 11:23 pm

Aly asculta na fie cand sa infiintat si nu sarbatorim ca pleaca facem ceva sa ii atragem eu fac reclama zi de zi la metin si da cu lagu... se poate face si asta si cu cantatu stiu ca chat si ca metin bun dar nu am zis sa faci cadou mod nemod fiecare ce poate... si mute si ban nu iei asa ca na tea vazut mai negru iei pe buna dreptate te rog mai gandestete la asta si dami un raspuns iar.Multmesc!!
Ai grija frate viata te ia in grija dar nu si in spate !!!
Image
Image

Aly

Post by Aly » Wed Sep 03, 2014 1:42 am

AndyPsk wrote:Aly asculta na fie cand sa infiintat si nu sarbatorim ca pleaca facem ceva sa ii atragem eu fac reclama zi de zi la metin si da cu lagu... se poate face si asta si cu cantatu stiu ca chat si ca metin bun dar nu am zis sa faci cadou mod nemod fiecare ce poate... si mute si ban nu iei asa ca na tea vazut mai negru iei pe buna dreptate te rog mai gandestete la asta si dami un raspuns iar.Multmesc!!
Daca n-ai observat la ce staff avem ... ai sa primesti mute si daca le zici " fa-te mai incolo " (nu dau nume fiindca n-am chef sa ma trezesc ca-mi sar toti mucosii in cap cu comentarii si injuraturi la adresa mea ).Si totusi..uite-te putin la ce a ajuns Steel-u..poate n-ai jucat anu' trecut sa fi vazut ce era..din 4000 si ceva de play-eri au ramas 100-200 :| Toti se lasa din cauza staff-ului si a modatilor.
Degeaba incerci .. sansele ca metinu' asta sa revina la ce a fost odata sunt de 1 la 1.000.000 , iar metinu' este acel 1 ..

Ginx

Post by Ginx » Wed Sep 03, 2014 10:27 am

Aly sunt de o parere cu tine dar sanesele nu sunt asa de mici 1 la 100.000.000.000 :lol: :lol: oricum pot bate pariu ca acest metin nu va mai deveni ce a fost ... Cu mine nu toti modati au fost rai Modatul care nu ma batut a fost Domnul JackVeNNoM daca nam scris bine asta e ... Se duce pe minus pe zi ce trece pana la urma Bogdan o sa dea reboot total la server (adica sa se stearga toate conturile si sa incepem de la capat si fara donatii )
Din ce am spus mai sus reiese ca M2S este o pierdere de timp ....
Nu Fii trist totul se va remedia

[VIP]Dany

Post by [VIP]Dany » Wed Mar 25, 2015 10:49 pm

BIG PROO !!!
Hai sa avem si noi o zi speciala pe metinul nostru ... :roll:
O ideie excelenta !
Cer sa fie ziua in care Bogdan a infiintat acest joc, si sa fie in acea zi o sarbatoare mare pe acest joc minunat ;)
Sa fie in cerc map1, un tort mare si cu lumanari in functie de ani, si sa scrie pe el
LA MULTI ANI METIN 2 STEEL !!!
Si la "Emotii" sa fie bagate si alte stiluri de dans ;)
Image
[̲̅A̲̅][̲̅N̲̅][̲̅A̲̅] ◑෴◐ ̿ ̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\ ◢ ◤ ►▼◄ "Set mod v5 2014/2015" http://i67.tinypic.com/a27rcg.png Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ®҉๖ ❻❾ ♧ ☆ ¤ •● •ิ.•

[VIP]Adinna

Post by [VIP]Adinna » Wed Mar 25, 2015 10:53 pm

Ziua Metin2 Steel este pe 1 MARTIE!
Bogdan a făcut event PVP în noua arenă de 1 Martie, OX cu premii de participare şi tot aşa!
Deci, evente se fac, ziua e stabilită!
T/C!
Image

Locked

Return to “Sugestii si Sfaturi - Suggestions and Advices”