Event Youtube !

Vino cu o sugestie si noi o vom lua in calcul daca merita!
Miha ✌

Re: Event Youtube !

Post by Miha ✌ » Wed Jun 24, 2015 7:52 pm

Alina,ţin să te contrazic.
Eu nu am dat voie nimănui să îmi copieze mie eventele,ok ?
Dacă vrea laude şi pro'uri , să creeze ceva ORIGINAL , nu să copieze munca altcuiva .
Din moment ce ţie nu ţi-a copiat nimeni vreun event , bineînţeles că îi iei apărarea ş.a.m.d. , dar încearcă tu să depui o muncă , iar după să vină altcineva şi să primească laudele , nu cred că ţi-ar conveni . . . so . . . te bagi degeaba . :)
Iar ea , dacă tot se ia în gură cu mine pentru un event , măcar să nu-şi mai facă *n* conturi de forum ca să nu ştie lumea cine e . Aştept pm de la ea pe joc să văd cum îmi spunea ea expresii d'astea cum că *mă dau în pântece* , fără să fie sub anonimat , că aşa toată lumea poate să spună cele mai *frumoase* chestii fără a avea vreo urmare.

Şiii,legat de gramatică. . . bineînţeles că trebuie să scrie mai coerent,ca să-nţeleg şi eu ce zice ea acolo , nu să descifrez hieroglife , că nu suntem neanderthali , iar eu una nu-s profesoară de română / nu corectez lucrările elevilor de la examen ca să încerc să înţeleg ce dracu a scris ea acolo . *dacă a scris coerent - ia punctaj , dacă nu - baftă , suntem aici şi la anu' :mrgreen:*

Apropo,dragă Lora,Alina nu ţi-a dat "pro" , ea a scris "God" adică "DUMNEZEU" , nu "good" .

Pwp. :D
Image
» „Numai după invidia altora îți dai seama de propria ta valoare.” «

[VIP]Adea

Post by [VIP]Adea » Wed Jun 24, 2015 9:46 pm

Miha...nici măcar nu am știut ca tu ai făcut ceva asemănător..dacă tu crezi ca te-am "plagiat/copiat" e problema ta.
Și mda ms ca ai răspuns Pretty.
Da și eu nu am făcut cont anonim Mihaela.
Nu cred ca trebuia să scriu special pentru ține numele.
Și dacă spui ca scriu hieroglife..dc ai mai răspuns..ca dacă scriam hieroglife nu mai răspundeai.
Când poţi.. inspiră , când nu mai poţi expiră..
----------------------------------------

MiHhaiL

Post by MiHhaiL » Wed Jun 24, 2015 11:26 pm

Uite bai la ea.Bai ca nu stiu cum sa iti zic nu crezi ca ai devenit putin mai mult penibila plagiat auzi la ea,ea nici nu s-a uitet peste toate porcariile de ev.pe care le tot propui tu pe acolo ca unele chiar sunt pf. aduni si tu pro de la panaramele tale.Crezi ca daca ai N conturi banate sau cine mai stie ce, esti smechera sau ce nu mai are nimeni voie sa mai faca ceva ca te-a plagiat pe tine.Eu zic sa iti vezi de ce propui tu pe acolo si lasa si pe alti sa faca ce vor.Nu iti place ce vezi iesi din respectivul topic si iti vezi de treaba ta.Si nu cred ca tu ai scris prea otografic in toate alea ce ai facut pe acolo ai mai scapat si tu ceva pe acolo. PACE

BIG PRO LORA BIG PRO LORA BIG PRO LORA BIG PRO LORA BIG PRO LORA

[GM]Lexx

Post by [GM]Lexx » Thu Jun 25, 2015 12:25 am

Pro :)
Image

▶ Pe joc: [GM]Lexx / [Dn]Lexx / Lexx
▶ Discord: Lexx#7523
▶ Youtube: http://www.youtube.com/LexxGaming
▶ Facebook: https://www.facebook.com/lexx.gaming.75
▶ Server de Discord: https://dsc.gg/metin2steel

Image

Miha ✌

Post by Miha ✌ » Thu Jun 25, 2015 11:05 am

MiHhaiL wrote:Uite bai la ea.Bai ca nu stiu cum sa iti zic nu crezi ca ai devenit putin mai mult penibila plagiat auzi la ea,ea nici nu s-a uitet peste toate porcariile de ev.pe care le tot propui tu pe acolo ca unele chiar sunt pf. aduni si tu pro de la panaramele tale.Crezi ca daca ai N conturi banate sau cine mai stie ce, esti smechera sau ce nu mai are nimeni voie sa mai faca ceva ca te-a plagiat pe tine.Eu zic sa iti vezi de ce propui tu pe acolo si lasa si pe alti sa faca ce vor.Nu iti place ce vezi iesi din respectivul topic si iti vezi de treaba ta.Si nu cred ca tu ai scris prea otografic in toate alea ce ai facut pe acolo ai mai scapat si tu ceva pe acolo. PACE

Tu eşti rău , mă , dacă ai dat cu *PACE* .
Din păcate eşti alt anonim care-şi face conturi doar ca să jignească/atace ( habar n-am ce-ai încercat tu să demonstrezi aici , dar nu ai prea reuşit ) . Dacă vrei să te dai mare , te aştept şi eu pe un cont de forum de pe care să te pot recunoaşte , nu să stai ca *meow meow* şi să te dai şmecher pe conturi anonime pe forum . Da' cine ştie , poate greşesc eu şi tu chiar eşti un anonim şi ăsta-i contu' tău , idk .

"toate porcariile de ev" - ţin să te anunţ că nu toate eventele mele sunt *porcării* aşa cum susţii dumneata + "aduni si tu pro de la panaramele tale" - adun pro de la panaramele mele ? Domnu' Lex de faţă care i-a dat dragei tale Lorette *pro* mi-a dat şi mie destule pro'uri la evente , e panaramă ? :roll: + că dacă mă uit eu acum peste toate eventele mele , găsesc comentarii pozitive şi de la Bella ( CU CARE NU MĂ AVEAM BINE DELOC ) , Adina , Exile , Geo şi mulţi alţii , care bineînţeles că o să-ţi dea şi ţie pro . Sunt panarame , nu ?

Eu cre'că tu nu ai gândit când ai scris asta *ăpf,bineînţeles că nu ai gândit,doar o susţii pe Lorette* . Şi să ştii că dacă dai cu *PACE* nu pari mai rebel sau mai inteligent , ok ? :lol:

Aştept şi eu mesaj de la amândoi pe joc , că sub MĂREŢUL *ce* anonimat toată lumea-i şmecheră . :lol:

♥ Ai o părere proastă despre mine şi eşti mulţumit
Sunt mulţumit şi eu la rândul meu, te-ai apucat de gândit? ♥
Image

xRianna

Post by xRianna » Thu Jun 25, 2015 12:49 pm

MiHhaiL wrote:Uite bai la ea.Bai ca nu stiu cum sa iti zic nu crezi ca ai devenit putin mai mult penibila plagiat auzi la ea,ea nici nu s-a uitet peste toate porcariile de ev.pe care le tot propui tu pe acolo ca unele chiar sunt pf. aduni si tu pro de la panaramele tale.Crezi ca daca ai N conturi banate sau cine mai stie ce, esti smechera sau ce nu mai are nimeni voie sa mai faca ceva ca te-a plagiat pe tine.Eu zic sa iti vezi de ce propui tu pe acolo si lasa si pe alti sa faca ce vor.Nu iti place ce vezi iesi din respectivul topic si iti vezi de treaba ta.Si nu cred ca tu ai scris prea otografic in toate alea ce ai facut pe acolo ai mai scapat si tu ceva pe acolo. PACE

Dacă stau să mă gândesc mai bine , Miha are dreptate .. Mihai tu chiar ai exagerat cu '' panaramele tale ''.. Miha nu se dă şmecheră cum ai scris tu , vrea doar să-şi arăte calităţile şi e foarte frumos din partea ei .. Şi e mai uşor să critici altă persoană , în loc să-ţi vezi propriul comportament....părerea mea e să-ţi vezi de comportamentul tău şi după să vorbeşti de caracterul altor persoane .. => '' SUNTEM EGALI , DAR NU SUNTEM LA ACELAŞI NIVEL . - Dragonu '' Deci nu te mai lua de Miha .. Când o să faci şi tu ce a făcut ea , atunci să comentezi . ( P.S : Nu am venit să mă cert , am venit să-mi dau cu părerea doar )
" Am inima lu mama şi tupeul de la tata . " [El Nino]

Image

" Suntem egali.. dar nu suntem la acelaşi nivel . " [Dragonu']

MiHhaiL

Post by MiHhaiL » Thu Jun 25, 2015 4:17 pm

:))) si ce vrei sa imi faci tu mie pe joc? Panaramele sunt alea ce te tot pupa-n ...... nu cei din staff sau Lexx nu a pomenit nimeni de ei.Hai sa te ajut eu putin cu un nume de panarama daca tot ai dat tu nume.Unul din ei si cel mai mare de pe svr este MIREL si multi altii.Nu am vrut sa demonstrez nimic cu acel com. dar cand te vad asa ''superioara'' sa zicem nu mai are nimeni voi sa faca nimic de tine. Asta cu anonimu nu e chiar asa,asta e contu meu ce il folosesc pe forum si pe mt. poti sa imi dai pm pe donTry/Subito .Rianna eu nu am venit aici sa ma cert cu nimeni dar cand vezi asa lume nu iti vine sa mai stai in banca ta.Daca isi vedea de traba ei si dadea PRO sau CONTRA era cu totul altceva dar ea vine si acumza de plagiat sunt N sugestii facute de ea cine sta sa citeasca tot ce a scris ea pe acolo.Sunt convins ca Lore daca ar fii vazut respectivul EV. facut de Miha nu ar mai fii facut si ea alcelasi EV. nu crezi?
Smecher :) nu sunt smecher dar tu nu ai facut bine ce ai facut puteai sa ii dai pm in joc si sa ii zici ca ai propus tu acel ev. si il stergea.

xRianna

Post by xRianna » Thu Jun 25, 2015 4:25 pm

.... (-.-)
Last edited by xRianna on Thu Jun 25, 2015 5:36 pm, edited 1 time in total.
" Am inima lu mama şi tupeul de la tata . " [El Nino]

Image

" Suntem egali.. dar nu suntem la acelaşi nivel . " [Dragonu']

Miha ✌

Post by Miha ✌ » Thu Jun 25, 2015 4:47 pm

MiHhaiL wrote::))) si ce vrei sa imi faci tu mie pe joc? Panaramele sunt alea ce te tot pupa-n ...... nu cei din staff sau Lexx nu a pomenit nimeni de ei.Hai sa te ajut eu putin cu un nume de panarama daca tot ai dat tu nume.Unul din ei si cel mai mare de pe svr este MIREL si multi altii.Nu am vrut sa demonstrez nimic cu acel com. dar cand te vad asa ''superioara'' sa zicem nu mai are nimeni voi sa faca nimic de tine. Asta cu anonimu nu e chiar asa,asta e contu meu ce il folosesc pe forum si pe mt. poti sa imi dai pm pe donTry/Subito .Rianna eu nu am venit aici sa ma cert cu nimeni dar cand vezi asa lume nu iti vine sa mai stai in banca ta.Daca isi vedea de traba ei si dadea PRO sau CONTRA era cu totul altceva dar ea vine si acumza de plagiat sunt N sugestii facute de ea cine sta sa citeasca tot ce a scris ea pe acolo.Sunt convins ca Lore daca ar fii vazut respectivul EV. facut de Miha nu ar mai fii facut si ea alcelasi EV. nu crezi?
Smecher :) nu sunt smecher dar tu nu ai facut bine ce ai facut puteai sa ii dai pm in joc si sa ii zici ca ai propus tu acel ev. si il stergea.
Păcat că nu mă cunoşti,zic.
Image

[VIP]Adea

Post by [VIP]Adea » Thu Jun 25, 2015 7:07 pm

Putem să ne certam și la secțiunea 'discuții libere'...
Când poţi.. inspiră , când nu mai poţi expiră..
----------------------------------------

Locked

Return to “Sugestii si Sfaturi - Suggestions and Advices”