Sugestie
Re: Sugestie
Fetele, nu mai comentaţi aiurea, vedeţi-vă de relaţia voastră, nu mai fiţi penibili in a comenta orice post al meu.Era să uit, vă dedic singurul muşchi care creşte fără sală. 
Vorbele mele sunt ca nişte arme , rup capete , ţine-te bine de bare , lovesc şi mai tare !
Mai periculosule de ce sa nu mai comenteze fetele la posturile tale?Ele nu au voie sau e sectiunea baieti p-aci?Deja te crezi cam prea important si ca sa nu uit, daca vrei sa dedici cuiva un muschi fa-o prietenei tale.WaLLy wrote:Fetele, nu mai comentaţi aiurea, vedeţi-vă de relaţia voastră, nu mai fiţi penibili in a comenta orice post al meu.Era să uit, vă dedic singurul muşchi care creşte fără sală.
Uşor că-ţi fuge pubertatea, altul/alta care vorbeşte doar din ceea ce citeşte nu şi din ceea ce este defapt, calmează-te trage aer ăpoi revii aici, nu am nevoie de alt frustrat/ă in palmares.Geov wrote:Mai periculosule de ce sa nu mai comenteze fetele la posturile tale?Ele nu au voie sau e sectiunea baieti p-aci?Deja te crezi cam prea important si ca sa nu uit, daca vrei sa dedici cuiva un muschi fa-o prietenei tale.WaLLy wrote:Fetele, nu mai comentaţi aiurea, vedeţi-vă de relaţia voastră, nu mai fiţi penibili in a comenta orice post al meu.Era să uit, vă dedic singurul muşchi care creşte fără sală.
Vorbele mele sunt ca nişte arme , rup capete , ţine-te bine de bare , lovesc şi mai tare !
Dai iar copy paste dintr-un alt citat de-al tau ma?Cred ca le ai pe zile salvate undevaWaLLy wrote:Uşor că-ţi fuge pubertatea, altul/alta care vorbeşte doar din ceea ce citeşte nu şi din ceea ce este defapt, calmează-te trage aer ăpoi revii aici, nu am nevoie de alt frustrat/ă in palmares.Geov wrote:Mai periculosule de ce sa nu mai comenteze fetele la posturile tale?Ele nu au voie sau e sectiunea baieti p-aci?Deja te crezi cam prea important si ca sa nu uit, daca vrei sa dedici cuiva un muschi fa-o prietenei tale.WaLLy wrote:Fetele, nu mai comentaţi aiurea, vedeţi-vă de relaţia voastră, nu mai fiţi penibili in a comenta orice post al meu.Era să uit, vă dedic singurul muşchi care creşte fără sală.
NICIODATĂ nu am să fiu frustrat pt. nişte băsini vorbitoare care culmea mai sunt şi pixelate, nu`mi pasă dacă eşti fată sau băiat, fix la pix mă doare de tine, dar nu te mai baga`n seamă şi lasă atitudinea asta de târfă bolnavă.
-
[Lady]Bia
Nu e OK să închidă ch3!
Și nu știu de ce am impresia că oricum nu o să îl închidă. T/C!
Și nu știu de ce am impresia că oricum nu o să îl închidă. T/C!