Subiect .

Vino cu o sugestie si noi o vom lua in calcul daca merita!
MarioPlay

Re: Subiect .

Post by MarioPlay » Mon Nov 17, 2014 12:58 am

O creadei ca am laot ban,uite nui asa am loat o pauza si nu am mai citit forumul.Si ce surpriza cand intru in map 2 rosi,esti tot acolo facand acelasi lucru despre care am vorbit.

"Treaba ta ce faci, pe viitor nu-ţi va fi bine cu o atitudine de asta." -
Ce ai avea tu de a face cu viitorul meu s-au al celorlati ?

[VIP]Sophieee

Post by [VIP]Sophieee » Mon Nov 17, 2014 10:37 am

MarioPlay wrote:O creadei ca am laot ban,uite nui asa am loat o pauza si nu am mai citit forumul.Si ce surpriza cand intru in map 2 rosi,esti tot acolo facand acelasi lucru despre care am vorbit.

Doamne , deci eşti .. ! Încetează cu mesajele inutile .
Ăh , da , am văzut că ai zis la un moment dat "topic inutil , daţi T/C" , MAI NOU DAI ŞI ORDINE ? E topicul tău ? Eşti SGA/SGM/ADM ? NU ! Lasă aerele de superioritate , mi-e că-ţi iei zboru' . Zici de Adina? Uită-te , frăţică , la tine ! Topicul nu este pentru comentariile tale inutile ! Nu spui tu când să se dea T/C , nu eşti capabil. Ştii , doar să vorbeşti eşti în stare . Ce a făcut Adina pentru server ? A ajutat playeri , a făcut reclamaţii , a participat la ox de pe [MOD] , nu zic că nu şi de pe player , da' dacă ai grad nu înseamnă că ai moduri peste moduri. De ce revin aşa târziu? Devii enervant ! Şi bineînţeles că după comentariul meu , ai să începi din nou. CĂ DOAR NA , prostu' se simte şi "atacă" . Sper să înţelegi că nu am nimic cu tine , doar ţi-am dat un sfat : lasă aerele de superioritate că-ţi iei zboru' !
Passe, passe, passera, la dernière restera

[VIP]3s3

Post by [VIP]3s3 » Mon Nov 17, 2014 3:55 pm

Hai să rămânem la oile noastre :)) . Deci dragă autorule, dacă ar fi aşa cum spui tu (3-4 SGA , 5-6 VIP , 1 MOD, 1 GM ) donaţiile ar trebui scoase şi ele, nu? De acord. Ne dai tu moduri ? Şi da, unii au primit [MOD] chiar degeaba, drept dovadă şi limbajul unora sau cum au stat ei şi s-au rugat de Bogdan :lol: . Cine se simte rog să comenteze. Şi sunt destui :D . CONTRAAA !!
Am părăsit fundu' iadului pentru cel al mamei tale!
Image
ImageImageImage
Image

MarioPlay

Post by MarioPlay » Mon Nov 17, 2014 6:16 pm

[MOD]Adinna wrote:
Imperfecşăn wrote:
MarioPlay wrote:O creadei ca am laot ban,uite nui asa am loat o pauza si nu am mai citit forumul.Si ce surpriza cand intru in map 2 rosi,esti tot acolo facand acelasi lucru despre care am vorbit.

Doamne , deci eşti .. ! Încetează cu mesajele inutile .
Ăh , da , am văzut că ai zis la un moment dat "topic inutil , daţi T/C" , MAI NOU DAI ŞI ORDINE ? E topicul tău ? Eşti SGA/SGM/ADM ? NU ! Lasă aerele de superioritate , mi-e că-ţi iei zboru' . Zici de Adina? Uită-te , frăţică , la tine ! Topicul nu este pentru comentariile tale inutile ! Nu spui tu când să se dea T/C , nu eşti capabil. Ştii , doar să vorbeşti eşti în stare . Ce a făcut Adina pentru server ? A ajutat playeri , a făcut reclamaţii , a participat la ox de pe [MOD] , nu zic că nu şi de pe player , da' dacă ai grad nu înseamnă că ai moduri peste moduri. De ce revin aşa târziu? Devii enervant ! Şi bineînţeles că după comentariul meu , ai să începi din nou. CĂ DOAR NA , prostu' se simte şi "atacă" . Sper să înţelegi că nu am nimic cu tine , doar ţi-am dat un sfat : lasă aerele de superioritate că-ţi iei zboru' !
Lasă-l , Miha . Se apără şi el cum poate ;-? , acum deh . Poa' să zică ce vrea , deja mă doare unde nu mă prinde bronzu' . Dacă e expert , să fie-n pacea lui .
Imperfecşăn/oMiha o sa incetez cand nu mai raspundeti la topic.Da am zis la un moment dat topic inutil t/c dar Adinna a continuat cu comentatul.Dau ordine doar la cei cu nasul pe sus si se stiu care sunt.Nu am sustinut ca e topicul meu dar altcineva (Adinna) da.Nu voi lasa nimic,nu am degand sa zbor alti poate.Da zic de ea.Da m-am uitat la mine n-am nimic.Doar de comentarile mele apar in topicnu si a lui....Ba am dreptul sa spun cand sa se dea,sunt capabil cum esti si tu.Oare stiu doar sa vobesc.Da a ajutat playeri doar ca sa obtina gradul mai rapid in rest pauza si la ox rar.Nam zis nimic ca nu are voie sa aive moduri doar e servar modat.Am revenit asa tarziu din cauza comentariului lui Adinna de aseara ca cica a scapat ea de mine.Nu raspund la tine raspund la amandoua,cu tine nu am nimic dar cu laudarosa de aseara am.Nu ma degand sa-ti urmez sfatul atat timp cand alti se lauda,si nu am de ce sa zbor mai ales ca e doar un joc,dar pentru fraza "prostu' se simte şi atacă" nu stiu cine o sa zboare.

Si pentru domnisoara (Adinna) cu veverita "mă doare unde nu mă prinde bronzu" rade veverita fug baieti (reali) de tine.

MarioPlay

Post by MarioPlay » Tue Nov 18, 2014 1:09 am

Da stiu ca pr... este la rang de arta mai ales pentru uni.Defapt bronzul ajunge in doua zone dar eu ma refeream la alta zona dar in fine e iarna cui ii pasa de bronz.Imi vad lungul nasului,mic nu sunt dar dracos sunt am si coare si furca,dar despre ce player vorbei ?Am vorbit in joc dar mi-am schimbat numele.Ba comentezi fara sa cunosti,treaba cu "ciocu' mic şi vezi-ţi de oile tale" de la cine ai loato ?Te invit continua cu dovada de pro... deja am dovezi sa fac un raport cum ne faci si tu noua.Goodbye.

Locked

Return to “Sugestii si Sfaturi - Suggestions and Advices”