qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq

Vino cu o sugestie si noi o vom lua in calcul daca merita!
ThorKida

Re: qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq

Post by ThorKida » Fri Apr 07, 2017 9:39 pm

Abraham Lincoln wrote:dacă tot se lucrează la noul client ,propun ca în itmshop să se bage costume şi freze 2014 (nu toate) şi să se poată cumpăra cu vreo
500-1000-1500 md-uri , şi md-urile să le mai dea şi ca premiu la eventele de pe joc
DACA
Chiar se lucreaza la client costumele 2014 ar fii de domeniul trecutului..mai cautati si voi costume noi wtf. ati ramas la 2014..
Image
Image

[VIP]Adea

Post by [VIP]Adea » Fri Apr 07, 2017 10:05 pm

Contra , propun sa se dea la evenimentele mari pe srv...gen un event pe global cu mai multi membrii staff si mai multe runde cu mai multe feluri de evente...sau la eventele pe forum ... si mai propun ca la fiecare eveniment pe forum .. pentru a putea participa la event sa ai 5-10 reclame pe forumuri-grupuri-servere de metin, exact cum a facut [MISS]Lorena la ultimul event de pe forum facut de ea.Pentru ca ... asa srv s-ar mai popula si mna. :)
Când poţi.. inspiră , când nu mai poţi expiră..
----------------------------------------

[MOD]Lorena

Post by [MOD]Lorena » Fri Apr 07, 2017 10:24 pm

+1
[VIP]Adea wrote:Contra , propun sa se dea la evenimentele mari pe srv...gen un event pe global cu mai multi membrii staff si mai multe runde cu mai multe feluri de evente...sau la eventele pe forum ... si mai propun ca la fiecare eveniment pe forum .. pentru a putea participa la event sa ai 5-10 reclame pe forumuri-grupuri-servere de metin, exact cum a facut [MISS]Lorena la ultimul event de pe forum facut de ea.Pentru ca ... asa srv s-ar mai popula si mna. :)
Image
"Şi nu mă las până nu-mi pun numele-n lumină
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
♥♥ El amor no se compra❤ se gana! ♥♥
Image
Image

[VIP]Admir

Post by [VIP]Admir » Fri Apr 07, 2017 11:24 pm

Sa faca ei reclame in plm ca nu stau eu ca player aka VIP, sa fac reclame pentru server, apoi sa ma f** la melodie un membru staff p1sdos cu impresii de zeu. V-ati luat staff faceti si reclame in plm, nu momiti 30 de playeri cu un mod 50%, sa faca 5 reclame amarate pe care voi nu sunteti in stare sa le faceti. Nu sunteti staff doar sa faceti capitale si muzica. Ca in rest oricum nu va vad rostul.

[Diva]Diabla

Post by [Diva]Diabla » Sat Apr 08, 2017 10:38 am

defineste-te pe tine ca membru staff, chiar te rog

[VIP]Admir

Post by [VIP]Admir » Sat Apr 08, 2017 3:05 pm

Nu sunt membru staff ca sa ma definesc. Si daca sunt ajutor de staff, sunt numai daca eu vreau chestia asta. Nu o lua ca pe ceva personal, unii chiar va faceti treaba, si o faceti bine. Dar nu cereti playerilor sa faca reclame. Nu este de datoria lor sa aduca playeri pe server. De ce sunt administratori pe server? Nu serios acum, eu iti arat ca in 20 de minute iti fac 100 de reclame. Si zic maxim 20 de minute. Va dau eu conturi de facebook inscrise in 100+ grupuri de metin pentru reclame... Si totusi, n-am nici un interes sa fac eu asta, oricum au altii grija sa linga la Fifty activitatea fiecarui player pe care nu il suporta. Iar eventul in care una din cerinte sunt 5 reclame... Ba frate 5 reclame. Sunteti 16-17 membri in staff, iar la eventul ala participa 20 de playeri... Nu stiu dar mi se pare ca aveti o oare care mandrie gen " Pff dau pa prosti un mod 50 si fac ei reclame, nu ma deranjez eu "... Parerea mea
Asa mi-a sunat mie acel +1 al Lorenei, ca ea e de acord cu orice lucru care nu necesita o munca din partea ei, am vazut asta in alte topicuri in care se cerea o modificare la activitatea de Staff.

[Diva]Diabla

Post by [Diva]Diabla » Sat Apr 08, 2017 3:14 pm

intr-adevar sunt persoane si persoane dar pana la urma este un event participa doar cine vrea

Post Reply

Return to “Sugestii si Sfaturi - Suggestions and Advices”