Nu sunt membru staff ca sa ma definesc. Si daca sunt ajutor de staff, sunt numai daca eu vreau chestia asta. Nu o lua ca pe ceva personal, unii chiar va faceti treaba, si o faceti bine. Dar nu cereti playerilor sa faca reclame. Nu este de datoria lor sa aduca playeri pe server. De ce sunt administratori pe server? Nu serios acum, eu iti arat ca in 20 de minute iti fac 100 de reclame. Si zic maxim 20 de minute. Va dau eu conturi de facebook inscrise in 100+ grupuri de metin pentru reclame... Si totusi, n-am nici un interes sa fac eu asta, oricum au altii grija sa linga la Fifty activitatea fiecarui player pe care nu il suporta. Iar eventul in care una din cerinte sunt 5 reclame... Ba frate 5 reclame. Sunteti 16-17 membri in staff, iar la eventul ala participa 20 de playeri... Nu stiu dar mi se pare ca aveti o oare care mandrie gen " Pff dau pa prosti un mod 50 si fac ei reclame, nu ma deranjez eu "... Parerea mea
Asa mi-a sunat mie acel +1 al Lorenei, ca ea e de acord cu orice lucru care nu necesita o munca din partea ei, am vazut asta in alte topicuri in care se cerea o modificare la activitatea de Staff.