► Nume vinovat : [ADM]Who , [SGM]Hades
► Motivul reclamaţiei: Favorizare, banare aiurea
► Dovada : Din start, doresc un răspuns final doar de la Fifty după ce ia o decizie.
Who, era vorba doar despre un video pe facebook, nu din joc, cand m-ai banat pe DN Demontoolsm fara nici o dovada din joc, ca și cum s ar fi zis despre o vanzare sau ceva, și eu tot am fost banat..
Dar, acum urmeaza hades, 99% accelas video, in reclamatia despre VIP ROBII, reclamatia o ai aici ; viewtopic.php?f=57&t=27063
Dar ce sa vezi, nici o dovada din joc, lafel ca si cu PaiePeFoc,dar sa vedem ce ?? nu a luat ban IP cum tu mi-ai dat mie pentru un video asemanator, ci tot eu am fost sancionat cu 30 zile jail+ban ip
Hades, esti suparat pe mine cand intram pe live uri si iti spuneam că ai calculator de ... si nu merita sa faci live uri 144p prezentand itemele ca nu se vede nimic ? tu ai agravat si mai mult situatia cu acel SNOW.
Ai vazut tu, făcându i eu reclamatie lu Robii pentru furt?
Erau multe persoane pe metin cand am zis , mă pi.. pe el de snow, aia e, după incepand sa dau moduri in shop asta nu a insemnat anti-reclama, tu ai luat o mai rau, o reclamatie doar pe metin..
Mai nou, nu ai voie sa tii moduri daca esti nedonator..
Daca se fac OX-uri cu moduri 115, nu am voie sa iau premiu ? sa fim sinceri oricine l-ar lua, daca era ceva puneai si tu un premiu mai special, un item ceva donatie, perle, puii mei, darrr... se dau si donatii 2013, alea sunt mai scumpe.. Pai daca erai tu un player pe un server, luai un item rar pe accel server, tu nu l-ai fi dat pe unul care merge doar CUMPĂRAT, si cu niste bonusuri extrem de bune ?
Pentru ce regula asta, doar tu faci moduri, l-ai facut dupa nu te mai intereseaza unde ajunge, ti-ai scos banii ? nu inteleg de ce te agiti aiurea
Așteptam un ban ip macar de la un superior, presupun ca DSG Miley e, chiar daca e doar Desinger..
Mi-ai banat toate conturiile pe motiv ca nu erau donatoare, hai sa facem o verificare pe Gogohh, 5432, blitzcrankkkk sa vedem daca exista un mod pe acele conturi, e ok ?
Baneaza-mi frate contul cu moduri, nu alea cu donatii..
Daca la inceput m-a ajutat oHc cu donatii mai scumpe, normal ca le am dat pe moduri, iteme mai bune.. cat timp se pune in trade si ambele persoane accepta, a cui e vina ? asta e furt ?
Faza ca am furat 500 bank:)) hahaha aia e cea mai amuzanta, se si poate verifica
După ce a furat qLexyyy aia moduriile de la nu stiu cine, mi-a dat freza si costum 115 pe armura si arma 115, e vina mea ? asta e furt ? ea le vinde pe ce vrea, după cum le recupeream eu inapoi ? Si pe alea am luat 500 bank, de aici vine furtul..
Zed, de ce da bank pe donatii ? Hai sa-l banam frate, o idee buna, ca ii plac aspectele si nu-l intereseaza de moduri..
Aici n-ai cum sa-mi dai un contrariu..
Cand mi-a dat ZED 100 bank pe o freza v1, pentru ca-i placea, inseamna ca l am furat ?
Voi vreti, sa bagati client nou, playeri multi, toate cum erau inainte, stiind ca nu v a mai fi asa..
Who, Hades, daca aveti cont de player, si imi place mie fms ul vostru cu 60 medie, si va dau un item 115, inseamna ca ma furati ?..
Aștept un raspuns FINAL, doar de la Fifty, restu pro/contra sa fie de voi!!
Pace.. Hades, deci n-ai de ce sa dai ca si cum n-au trecut 30 zile, la LordOkPall i-ai dat raspunsu imediat
DOVADĂ FURT/ DOVADĂ CA AM CUMPĂRAT EU CU PSF, NU UN CONT FAKE D AL MEU, DOVADA RECLAMATIE FALSA, INJUR STAFF-=MUTE
VREAU DOAR FIFTY SA RASPUNDA AICI !!!!!!!!
NU VREAU UNBANN, DOAR RASPUNS FINAL DE LA FIFTY, HADES NU MAI FI OBSEDAT, LASA L PE FIFTY SA IA O DECIZIEEEEE