Who si Hades

Toate topicurile inchise se afla aici !
5432

Who si Hades

Post by 5432 » Fri Jun 08, 2018 4:33 pm

► Numele tău de caracter: 5432-Gogohh
► Nume vinovat : [ADM]Who , [SGM]Hades
► Motivul reclamaţiei: Favorizare, banare aiurea
► Dovada : Din start, doresc un răspuns final doar de la Fifty după ce ia o decizie.
Who, era vorba doar despre un video pe facebook, nu din joc, cand m-ai banat pe DN Demontoolsm fara nici o dovada din joc, ca și cum s ar fi zis despre o vanzare sau ceva, și eu tot am fost banat..
Dar, acum urmeaza hades, 99% accelas video, in reclamatia despre VIP ROBII, reclamatia o ai aici ; viewtopic.php?f=57&t=27063
Dar ce sa vezi, nici o dovada din joc, lafel ca si cu PaiePeFoc,dar sa vedem ce ?? nu a luat ban IP cum tu mi-ai dat mie pentru un video asemanator, ci tot eu am fost sancionat cu 30 zile jail+ban ip
Hades, esti suparat pe mine cand intram pe live uri si iti spuneam că ai calculator de ... si nu merita sa faci live uri 144p prezentand itemele ca nu se vede nimic ? tu ai agravat si mai mult situatia cu acel SNOW.
Ai vazut tu, făcându i eu reclamatie lu Robii pentru furt?
Erau multe persoane pe metin cand am zis , mă pi.. pe el de snow, aia e, după incepand sa dau moduri in shop asta nu a insemnat anti-reclama, tu ai luat o mai rau, o reclamatie doar pe metin..
Mai nou, nu ai voie sa tii moduri daca esti nedonator..
Daca se fac OX-uri cu moduri 115, nu am voie sa iau premiu ? sa fim sinceri oricine l-ar lua, daca era ceva puneai si tu un premiu mai special, un item ceva donatie, perle, puii mei, darrr... se dau si donatii 2013, alea sunt mai scumpe.. Pai daca erai tu un player pe un server, luai un item rar pe accel server, tu nu l-ai fi dat pe unul care merge doar CUMPĂRAT, si cu niste bonusuri extrem de bune ?
Pentru ce regula asta, doar tu faci moduri, l-ai facut dupa nu te mai intereseaza unde ajunge, ti-ai scos banii ? nu inteleg de ce te agiti aiurea
Așteptam un ban ip macar de la un superior, presupun ca DSG Miley e, chiar daca e doar Desinger..
Mi-ai banat toate conturiile pe motiv ca nu erau donatoare, hai sa facem o verificare pe Gogohh, 5432, blitzcrankkkk sa vedem daca exista un mod pe acele conturi, e ok ?
Baneaza-mi frate contul cu moduri, nu alea cu donatii..
Daca la inceput m-a ajutat oHc cu donatii mai scumpe, normal ca le am dat pe moduri, iteme mai bune.. cat timp se pune in trade si ambele persoane accepta, a cui e vina ? asta e furt ?
Faza ca am furat 500 bank:)) hahaha aia e cea mai amuzanta, se si poate verifica
După ce a furat qLexyyy aia moduriile de la nu stiu cine, mi-a dat freza si costum 115 pe armura si arma 115, e vina mea ? asta e furt ? ea le vinde pe ce vrea, după cum le recupeream eu inapoi ? Si pe alea am luat 500 bank, de aici vine furtul..
Zed, de ce da bank pe donatii ? Hai sa-l banam frate, o idee buna, ca ii plac aspectele si nu-l intereseaza de moduri..
Aici n-ai cum sa-mi dai un contrariu..
Cand mi-a dat ZED 100 bank pe o freza v1, pentru ca-i placea, inseamna ca l am furat ?
Voi vreti, sa bagati client nou, playeri multi, toate cum erau inainte, stiind ca nu v a mai fi asa..
Who, Hades, daca aveti cont de player, si imi place mie fms ul vostru cu 60 medie, si va dau un item 115, inseamna ca ma furati ?..
Aștept un raspuns FINAL, doar de la Fifty, restu pro/contra sa fie de voi!!
Pace.. Hades, deci n-ai de ce sa dai ca si cum n-au trecut 30 zile, la LordOkPall i-ai dat raspunsu imediat :) :mrgreen: :mrgreen:

DOVADĂ FURT/ DOVADĂ CA AM CUMPĂRAT EU CU PSF, NU UN CONT FAKE D AL MEU, DOVADA RECLAMATIE FALSA, INJUR STAFF-=MUTE

VREAU DOAR FIFTY SA RASPUNDA AICI !!!!!!!!

NU VREAU UNBANN, DOAR RASPUNS FINAL DE LA FIFTY, HADES NU MAI FI OBSEDAT, LASA L PE FIFTY SA IA O DECIZIEEEEE

[VIP]Andru

Re: Who si Hades

Post by [VIP]Andru » Fri Jun 08, 2018 4:43 pm

Bă victimo, taci în pula mea cu prostiile tale, poate că nu e Who cel mai corect, da' îs convins că nu te-o banat degeaba. Dacă câștigi la ox un mod, felicitări, nu te banează. Hai să îți zic ceva ca fost GA. Sunt ZECI de playeri cu moduri multe care nu au donat mult (la modul 5 lei pt un pisat de Dn), și au muncit și n au furat. Fii sigur că marea ta muncă de 1 2 luni de unde ai obținut 1.5k bancar e de fapt doar o fațadă. Da, ai făcut rost de jumate din moduri din donații și bășini, dar jumate le ai furat. Ghici pentru care jumate ai luat ban. ;) Și mie mi ai cerut iteme sa faci poză cu ele, parvenit uitat. Și eram pe cont de Dn, că pe ăștia mici ii arzi, nu pe vip. Căcatul îngălbenește dinții!!!!
"Și-și freacă fofoloanca live pe chat de zici că-i balalaică, pentru un căcat de like, bă, mai că v-aș duce pă toți la Bălăceanca, bă taică." - Maestrul Cedry2k

Minidero

Post by Minidero » Fri Jun 08, 2018 4:54 pm

Daca nu erai vinovat nu-ti mai puneai itm de pe un cont pe altu,si dupa ce ai luat ban pe ala ai mai inceput sa furi dragul meu

5432

Post by 5432 » Fri Jun 08, 2018 5:31 pm

Aștept dovadă video din joc că am vandut moduri sau am cumparat pe psf, după aștept T/C de la oricine, pana atunci, de ce comentati ?

[VIP]Robii

Post by [VIP]Robii » Sat Jun 09, 2018 2:13 am

Oki, imi vad numele in reclamatie deci raspund. Chiar tu ai recunoscut ongame ca mi.ai facut faza cu video la nervi. Ai luat cartela de nush ce ca sa faci acel cont de fb fals cu numele meu si sa iau eu ban pentru nimic. Din pacate nu sunt acasa ca sa am aces la pc.ul meu ca aveam ss cu partea unde ai zis ca era fals. Deci cu alte cuvinte nu cred ca as avea vreo legatura aici. Pentru cei care nu stiu omul pur si simplu a facut alt fb cu poza si numele meu iar acolo a vorbit cu alta persoana(el s.a dat drept mine ) iar persoana aia era *tepuita* e foarte simplu sa faci asa ceva asa ca nu cred ca Hades a gresit aici. Din moment ce toti ma stiu ca nu mi.as vinde vipul, lfr joc de mult si nu as face asta. As prefera sa nu mai dai exemplu cazul unde ai incercat sa imi faci rau. Mersi.

Image
Some said "fire" when the fire was ice

Chihuaua

Post by Chihuaua » Sat Jun 09, 2018 10:38 am

[VIP]Robii wrote:Oki, imi vad numele in reclamatie deci raspund. Chiar tu ai recunoscut ongame ca mi.ai facut faza cu video la nervi. Ai luat cartela de nush ce ca sa faci acel cont de fb fals cu numele meu si sa iau eu ban pentru nimic. Din pacate nu sunt acasa ca sa am aces la pc.ul meu ca aveam ss cu partea unde ai zis ca era fals. Deci cu alte cuvinte nu cred ca as avea vreo legatura aici. Pentru cei care nu stiu omul pur si simplu a facut alt fb cu poza si numele meu iar acolo a vorbit cu alta persoana(el s.a dat drept mine ) iar persoana aia era *tepuita* e foarte simplu sa faci asa ceva asa ca nu cred ca Hades a gresit aici. Din moment ce toti ma stiu ca nu mi.as vinde vipul, lfr joc de mult si nu as face asta. As prefera sa nu mai dai exemplu cazul unde ai incercat sa imi faci rau. Mersi.
Am dat un exemplu dude, n am cerutsa fii sanctionat

DemonTools

Post by DemonTools » Sat Jun 09, 2018 2:13 pm

Haideti cu mai multe video din joc incercand sa cumpar/vand moduri pe psf baieti, stiu sa puteti, sau doar v-ati bagat asa aiurea in cacat?:)) penibili

[VIP]Admir

Post by [VIP]Admir » Sat Jun 09, 2018 7:10 pm

Eu tot nu inteleg de unde ai tu modurile ca ox-uri cu mod 115 nu se fac asa des. Și e greu ca începător sa câștigi OX. Asta e abureala d-aia ieftina.
Prima dată ti-am luat apărarea dar pe parcurs s-a dovedit ca tu chiar furi mai băiatule.

Chihuaua

Post by Chihuaua » Sun Jun 10, 2018 1:41 am

[SGM]Hades wrote:cine castiga mod la evente pe forum si pe joc este o lista cu toti asa ca lasa vrajelile ca nu tine am vb cu fifty si va raspunde el
K,daca esti ala cu toate doveziile si nu dai ban aiurea pune mi dovezi din joc ;)

jake

Post by jake » Sun Jun 10, 2018 7:06 am

Chihuaua wrote:
[SGM]Hades wrote:cine castiga mod la evente pe forum si pe joc este o lista cu toti asa ca lasa vrajelile ca nu tine am vb cu fifty si va raspunde el
K,daca esti ala cu toate doveziile si nu dai ban aiurea pune mi dovezi din joc ;)

hoo ma calm cu dovezile tale, fifty poate verifica ce ox uri ai castigat, ce negoturi ai fct, ce conturi ai , etc

Locked

Return to “Cazuri rezolvate raport Staff”