Loveste din nou.

Toate topicurile inchise se afla aici !
[VIP]Alan

Loveste din nou.

Post by [VIP]Alan » Tue May 01, 2018 2:03 pm

► Numele tău de caracter: [VIP]Alan
► Nume vinovat : [MISS]Ioana
► Motivul reclamaţiei: [MISS]Ioana, un lucru, de ce dai tu jail in loc de mute? Cand in regulament scrie clar, pentru injurii se da prima data advertisment, apoi 15 minute, 30, o ora s.a.m.d. De ce vii tu direct cu jail sa-i dai lu' EddyYT, ca nu-mi dau seama, te rog sa ma lamuresti si pe mine.
► Dovada :Te rog s-o pui tu sa n-o mai urc eu pe imgur. ;)
Image

[MISS]Ioana

Re: Loveste din nou.

Post by [MISS]Ioana » Tue May 01, 2018 2:11 pm

[VIP]Alan tu ce esti avocatul tuturor pleyerilor, daca te uiti bine am dat avertisment si dupa am dat jail...si dovada se pune la cererea lui Who/Fifty nu decum la cererea ta!Si daca ti-sa pus pata pe mine faci o greseala!

dovada : https://imgur.com/a/wIrTiMA
https://imgur.com/a/8aELRV7

si daca te uiti bine esti si tu care ijuri acolo,dar nu ti-am dat mut ca nu eram sigura daca pot da pe ce cuvinte foloseai ! Si te rog pune-ti dovada ta daca tot stii ce am facut,daca ai dovada si sunt vinovata imi accept cosecintele! daca nu cer sa fii sanctionat conform regulamentului !
Image

Şăpcuţă

Post by Şăpcuţă » Tue May 01, 2018 2:58 pm

[MISS]Ioana wrote:[VIP]Alan tu ce esti avocatul tuturor pleyerilor, daca te uiti bine am dat avertisment si dupa am dat jail...si dovada se pune la cererea lui Who/Fifty nu decum la cererea ta!Si daca ti-sa pus pata pe mine faci o greseala!

dovada : https://imgur.com/a/wIrTiMA
https://imgur.com/a/8aELRV7

si daca te uiti bine esti si tu care ijuri acolo,dar nu ti-am dat mut ca nu eram sigura daca pot da pe ce cuvinte foloseai ! Si te rog pune-ti dovada ta daca tot stii ce am facut,daca ai dovada si sunt vinovata imi accept cosecintele! daca nu cer sa fii sanctionat conform regulamentului !

Draga mea Ioana, îmi pare rău să spun asta dar ești paletă. Raportarea asta și cealaltă făcută de Alan trebuiau închise și mutate la coș. Atunci când faci o reclamație vii cu dovada. Grade pe bani, staff incompetent, cu regulamentu în față și nu știi ce ai de făcut, sau poate știi dar aşa vă instruieşte "șefu" să faceți un scandal din orice că doar asta mai prinde pe steel.
Uite ce zice modelu de postare, incompetento!

viewtopic.php?f=9&t=25629

Model : Numele topicului trebuie sa fie numele vinovatului !

Cod: Selectaţi tot
► Numele tău de caracter:
► Nume vinovat :
► Motivul reclamaţiei:
► Dovada :

Toate campurile sunt obligatorii , altfel reclamatia nu va fi luata in considerare !
Last edited by Şăpcuţă on Tue May 01, 2018 3:32 pm, edited 1 time in total.

fMiki

Post by fMiki » Tue May 01, 2018 3:32 pm

sapcuta dovada daca o are ioana pt ce are nevoie si alan sa o puna .. ? gandeste inainte de a scrie + ON TOPIC => ioana nu stie sa respecte un regulament (1) abuzeaza de comenzi (2) si astazi pe sv se injura la greu inclusiv si eu si eram fix langa dansa si nu a dat decat un warn la sfarsit si ala nu prea trebuia (3)!
Par un simple fait que j'ai rencontré ... maintenant je meurs de désespoir de vous revoir!

Şăpcuţă

Post by Şăpcuţă » Tue May 01, 2018 3:38 pm

fMiki wrote:sapcuta dovada daca o are ioana pt ce are nevoie si alan sa o puna .. ? gandeste inainte de a scrie.

Pentru că Alan este reclamantul, pe ce bază o acuză? Pe baza unor dovezi ale ei? Ea poate să refuze să le arate sau să nu le aibă. Dar incompetentă e tot ea pentru că nu știe ce are de făcut cu un regulament în față. Alan are dreptu să încerce, e ca în viață, mă duc la curve, am dreptu să foot, dacă ridică vreo una coada e problema ei.

fMiki

Post by fMiki » Tue May 01, 2018 3:41 pm

alan stiind ca orice staff cand da un warn sau jail etc . ar trebui sa aiba ss cu dovada ;D asa stiu eu deci pe baza asta s-a facut reclamatia !
Par un simple fait que j'ai rencontré ... maintenant je meurs de désespoir de vous revoir!

Şăpcuţă

Post by Şăpcuţă » Tue May 01, 2018 3:46 pm

fMiki wrote:alan stiind ca orice staff cand da un warn sau jail etc . ar trebui sa aiba ss cu dovada ;D asa stiu eu deci pe baza asta s-a facut reclamatia !

Așa e, ai dreptate dar dacă modelul de postare cere asta, asta pui. Nu am făcut eu regulamentu, nici Ioana și nici Alan. A fost pus de șefu' lui Who.

fMiki

Post by fMiki » Tue May 01, 2018 3:48 pm

Aici iti dau dreptate ! ;) :D

[MOD]Lorena

Post by [MOD]Lorena » Tue May 01, 2018 3:56 pm

Cei care au comentat aiurea au warn!
Image
"Şi nu mă las până nu-mi pun numele-n lumină
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
♥♥ El amor no se compra❤ se gana! ♥♥
Image
Image

Şăpcuţă

Post by Şăpcuţă » Tue May 01, 2018 4:00 pm

[MISS]Lorena wrote:Cei care au comentat aiurea au warn!

Adică tu? Noi nu ne-am abătut de la subiect, am vorbit civilizat în preajma unei acțiuni a unui membru staff total incompetent singura care a comentat aiure ești tu. Să-i dea cineva warn Găinii.

ai warn Lorena

Locked

Return to “Cazuri rezolvate raport Staff”