Toate topicurile inchise se afla aici !
-
miaela
- miaela
-
Profile
► Numele tău de caracter: [VIP]Sophie
► Nume vinovat: [ADM]Who
► Motivul reclamaţiei: incapacitatea de a respecta regulamentul server-ului/crearea propriului regulament
► Dovada: viewtopic.php?f=56&t=26140
REGULAMENTUL METIN2 STEEL SPUNE ÎN ACEST FEL:
1.Injurii/Jigniri adresate playerilor :
(Se pedepsesc: prescurtarile, stelutele, inlocuirea cu alte litere sau cifre indiferent daca apar nume sau nu!)
-Prima abatere : avertisment;
-A doua abatere : mute 15m;
-A treia abatere :mute 30m;
-A patra abatere: mute 3h.;
-A cincea abatere : mute permanent.
(Dacă se face shop şi continuă,primeşte jail permanent!)
Păi să vezi și să nu crezi...după ce regulament se acționează pe acest server? să-mi fie mie cu iertare, dar nu știu...Mai jignim și playerii noi spunându-le că fac reclamații impertinente când, de fapt, ei acționează după regulamentul afișat pe forum. Păi, domnule Who, nu că aș vrea eu să instig la scandal sau ceva, dar de ce vă îndrumați proprii membrii staff să acționeze contrar regulilor create chiar de d-voastră? Mă rog, nu știu dacă de d-voastră, dar vă învârtiți în cercul acela cu mare influență, posibil că aveți o anumită implicare. Eu vă înțeleg când îmi spuneți că vi se pare absurd să dați mute ptr. "pl", dar măcar editați și regulamentul din prezent, ca să nu mai apară reclamații "care nu sunt calumea" pe forum. Și dacă aveți deja alt regulament ce necesită aprobare, respectați-l pe cel din prezent, nu vă respectați propriul regulament de care știți doar voi, vă rog io.
ce e de făcut în acest caz? ori sancționați respectivul player, ori sancționați respectivul membru staff ori îl sancționați pe Who. a, stai, că ultimul lucru nu e posibil, voiam să spun ori schimbați mai repede regulamentul, scuzați-mă, mi-a scăpat...sper și eu să nu îmi fie ștearsă și această reclamație, ar fi un gest pueril, nu credeți? nu că nu s-ar mai fi întâmplat asta, totuși am trecut cu vederea(amuzant că au ajuns să treacă playerii cu vederea acțiunile membrilor staff, nu?).
-
[a.d.m.]who
-
- [a.d.m.]who
-
Profile
by [a.d.m.]who » Tue Apr 03, 2018 1:02 am
Aceasta reclamatie este facuta pentru ca tu ai tras conzluzia ca nu sa procedat corect la acea reclamatie, am dreptate ??
Cumva am raspuns eu la ea ?
Mi-am dat eu parerea pentru raspunsul membrului staff ,ca a fost corect sau nu, la acea reclamatie ?
De ce nu ai facut reclamatia pe numele celui care a gresit , sau apare reclamatie facuta de mine si m-am semnat ca si hades ?
Ai vreo retinere ?
Cu ce ti se pare ca am incapacitatea de a nu respecta regulamentul fata de acea reclamatie , daca NU eu m-am ocupat de ea ?
Eu vad ca tu ai incapabilitatea de a face o reclamatie adresata unei persoane despre care tu ai o parere gresita fata de actiunile sale .
Unde nu sti si nu intelegi, INTREABA !

-
miaela
- miaela
-
Profile
[ADM]Who wrote:Aceasta reclamatie este facuta pentru ca tu ai tras conzluzia ca nu sa procedat corect la acea reclamatie, am dreptate ??
Mi-am dat eu parerea pentru raspunsul membrului staff ,ca a fost corect sau nu, la acea reclamatie ?
De ce nu ai facut reclamatia pe numele celui care a gresit , sau apare reclamatie facuta de mine si m-am semnat ca si hades ?
Ai vreo retinere ?
Cu ce ti se pare ca am incapacitatea de a nu respecta regulamentul fata de acea reclamatie , daca NU eu m-am ocupat de ea ?
Eu vad ca tu ai incapabilitatea de a face o reclamatie adresata unei persoane despre care tu ai o parere gresita fata de actiunile sale .
Am avut intenția de a adresa reclamația membrilor staff în cauză, prima oară am scris-o cu numele lui Hades, dar înainte să o fac am dat câteva pm-uri membrilor staff ce erau on la acea oră pentru a-i întreba dacă se dă sau nu mute ptr. replica aceea și după ce criterii. Tot ce mi-au zis este că așa li s-a spus, să nu se dea mute ptr prescurtarea aceea, că ei doar respectă îndrumările. Așa că m-am gândit că ar fi fost aiurea să fac o reclamație cuiva care nu face altceva decât să asculte de un superior.
În +, toți membrii staff actuali cred că ar fi procedat în același mod, deoarece am înțeles că se procedează așa de mult timp, CHIAR DACĂ în regulament scrie total opusul.
Nu te-ai ocupat direct de acea reclamație, dar ai o anumită parte din vină, pentru că ai tăi colegi acționează după ordinele tale, nu după regulamentul din prezent.
-
Ţaşpic
edit+ban ip o sa vb cu fifty sa vad ce cont ai pe joc by Hades
warn Lorena.
-
TIGER #K.
- TIGER #K.
-
Profile
edit by Hades
=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) GG boss, ai zis un adevar.
ai warn+ban 3 zile până pe 8 Lorena.
-
[a.d.m.]who
-
- [a.d.m.]who
-
Profile
by [a.d.m.]who » Thu Apr 05, 2018 9:55 pm
miaela wrote:[ADM]Who wrote:Aceasta reclamatie este facuta pentru ca tu ai tras conzluzia ca nu sa procedat corect la acea reclamatie, am dreptate ??
Ai vreo retinere ?
Am avut intenția de a adresa reclamația membrilor staff în cauză, prima oară am scris-o cu numele lui Hades, dar înainte să o fac am dat câteva pm-uri membrilor staff ce erau on la acea oră pentru a-i întreba dacă se dă sau nu mute ptr. replica aceea și după ce criterii. Tot ce mi-au zis este că așa li s-a spus, să nu se dea mute ptr prescurtarea aceea, că ei doar respectă îndrumările. Așa că m-am gândit că ar fi fost aiurea să fac o reclamație cuiva care nu face altceva decât să asculte de un superior.
În +, toți membrii staff actuali cred că ar fi procedat în același mod, deoarece am înțeles că se procedează așa de mult timp, CHIAR DACĂ în regulament scrie total opusul.
Nu te-ai ocupat direct de acea reclamație, dar ai o anumită parte din vină, pentru că ai tăi colegi acționează după ordinele tale, nu după regulamentul din prezent.
Tin sa te contrazic .
Si daca ai vreo dovada ca NU e asa te rog contrazice-ma !
Nu le-am spus sa NU deie mute daca nu apare numele, le-am spus sa aplice exact cum scrie in regulamentul afisat pe forum .
Ce le-am spus eu , este sa nu mai deie mute , cand cineva injura si nu se refera la o persoana .
Iar in printul acela se vede clar cum acele jigniri sunt adresate catre o persoane , deci clar e jignire .
Daca restul aplica un alt regulament , o fac strict pe raspunderea lor .
Eu nu imi asum ce fac ei , deoarece fiecare actioneaza cum vrea si isi asuma asta .

-
[a.d.m.]who
-
- [a.d.m.]who
-
Profile
by [a.d.m.]who » Fri Apr 06, 2018 12:25 am
Dat fiind faptul ca sa gresit la acea reclamatie ,va primi suspend .
Si cu asta am am incheiat toate raspunsurile la intrebarile tale .