Reclamatie [SGA]Caraza

Toate topicurile inchise se afla aici !
denis09095109

Reclamatie [SGA]Caraza

Post by denis09095109 » Wed Mar 07, 2018 1:28 am

► Numele tău de caracter: [VIP]CC
► Nume vinovat : [SGA]Caraza
► Motivul reclamaţiei: Limbaj vulgar si profita de sga !
► Dovada :https://imgur.com/a/ymEv9
Last edited by denis09095109 on Wed Mar 07, 2018 1:32 am, edited 1 time in total.

Mistic

Re: Reclamatie [SGA]Caraza

Post by Mistic » Wed Mar 07, 2018 1:31 am

Pune print cu tot chat-ul totusi.
"Sunteți lame de Orbit echivalența restului, nu vă gust că tre' să vă scuip.. ce finețe a gestului."

[SGA]Caraza

Post by [SGA]Caraza » Wed Mar 07, 2018 1:32 am

pune sa vad si eu

SamSunGs8

Post by SamSunGs8 » Wed Mar 07, 2018 11:36 am

Să înțeleg că de la el așteptați dovada cu tot chatul dar voi puneţi dovezi făcute cu telefonul...damn.....
De parca nu se vede destul de clar in SS.

Aici e topicu' despre care vorbesc: viewtopic.php?f=9&t=25751

P.s: Îmi aștept Warn-ul.

EDIT: Nu am nevoie să văd printul. Nu am treabă cu reclamația ta, a fost doar un exemplu.
Mi se pare aiurea să ceri "chat intreg" chiar dacă se vede clar a jignit. Indiferent că ar fi zis cineva ceva, el ca SGA nu are voie să vorbească așa.
Last edited by SamSunGs8 on Wed Mar 07, 2018 2:16 pm, edited 1 time in total.

Nikuce

Post by Nikuce » Wed Mar 07, 2018 12:06 pm

Nu-i nevoie de poza cu tot chatul. Un staff nu are voie sa jigneasca/injure/voarbeasca urat indiferent de situatie.
warn , nu ai ce căuta aici Lorena.

[VIP]Marius

Post by [VIP]Marius » Wed Mar 07, 2018 1:41 pm

Scuza ma ,SamSunGs8 diseară o sa vezi dovada care a fost adresată mie ( am făcut poza cu telefonul ca nu am avut alta posibilitate de a arată aceea dovada dar diseară te rog sa intri aici și o vei vedea cum trebuie , mulțumesc )
Attachments
96A0F2F3-3746-4923-BEF8-80CC75235574.jpeg
96A0F2F3-3746-4923-BEF8-80CC75235574.jpeg (342.2 KiB) Viewed 4137 times
Image

SamSunGs8

Post by SamSunGs8 » Wed Mar 07, 2018 8:10 pm

[SGA]Marius wrote:Scuza ma ,SamSunGs8 diseară o sa vezi dovada care a fost adresată mie ( am făcut poza cu telefonul ca nu am avut alta posibilitate de a arată aceea dovada dar diseară te rog sa intri aici și o vei vedea cum trebuie , mulțumesc )

Poza e modificata + ca e tot in chat exact ca la reclamatia aceasta. Din cate stiu eu nu se accepta asa ceva.
Oricum, reclamatia ta a fost un exemplu`, nu am treaba cu ce s-a intamplat atunci.
ai warn nu ai căuta aici Lorena.

Codrin Bradea Satana

Post by Codrin Bradea Satana » Wed Mar 07, 2018 10:09 pm

A ajuns sclavu de caraza SGA , sa f**t un unicorn in cur de nu se duce efectiv in p***a mea serverul asta , caraza ?! Sclavu asta se milogea de itm acum un an , ai dracu pandari , ce p***a mea , Shut Down cat de curand , puteti sa aruncati itm sa fiti impacati .

ai warn +edit pt limbaj şi ban 3 zile pentru că ai 3 warn uri ban până pe 10.03.2018 Lorena
Image

╭∩╮(O︶︿︶O)╭∩╮
"In Hoc Signo Vinces"

Angel

Post by Angel » Wed Mar 07, 2018 10:18 pm

Domnule Kito aka Samsung am înțeles de reclamația pentru lu Caraza cu limbajul dar nu înțeleg rostul tău aici și nu mai scrii cumva de pe contul de vip ca îți e frica de suspend iar ?? Asa ca nu mai comenta de pe alt cont ajungi ca Hiroshima și Vali și e jenant ;)
Image

Codrin Bradea|Satana

Post by Codrin Bradea|Satana » Wed Mar 07, 2018 10:21 pm

[SGA]Angel wrote:Domnule Kito aka Samsung am înțeles de reclamația pentru lu Caraza cu limbajul dar nu înțeleg rostul tău aici și nu mai scrii cumva de pe contul de vip ca îți e frica de suspend iar ?? Asa ca nu mai comenta de pe alt cont ajungi ca Hiroshima și Vali și e jenant ;)
Schimba fata aia mortu p**ii , dati-as clanta din avion , unde te-a expulzat ma-ta cand te-a fatat , in balegar?
Angelo cel viteaz ciocu mic si joc de glezne , apropo ia-ti adio de la aia 400 de lei , sclavu p**ii mele cu fata de porc excitat.

WARN Lorena.

Locked

Return to “Cazuri rezolvate raport Staff”