Lorena :(

Toate topicurile inchise se afla aici !
downhull

Lorena :(

Post by downhull » Sun Feb 04, 2018 8:18 pm

► Numele tău de caracter:[Dn]DownHuLL
► Nume vinovat :[MISS]Lorena
► Motivul reclamaţiei:Eram la event bine mersi si unu din participanti omora playerii Lorena nefacand nimic eu la nervi m-am enervat si-am omorat si eu pe cineva ea rpd mi-a dat jail 15 min (nu ma afecteaza jailul primit dar e corect ca unii playeri sa plateasca si altii nu? )
► Dovada :Nu pot pune dovada ca am bug ch 99

Iti pun asta aici: 2.Omoratul participantilor/organizatori:
-Prima abatere: jail 15m.
-A doua abatere: jail 6h.
-A treia abatere: jail permanent.

[MOD]Lorena

Re: Lorena :(

Post by [MOD]Lorena » Sun Feb 04, 2018 9:27 pm

Ceilalți au atacat inannte ca eu să prezint regulamentul, tu ai atacat după ce eu am prezentat regulamentul, de aceea ai primit jail 15m. Am să incerc să-ţi urc filmarea dar nu ştiu dacă am să reușesc deoarece am un virus pe care il are şi Red/Kleine şi nu ne lasă pe youtube etc..şi nici nu se vede prea bine asta nu contează că ştie şi Fifty.
Image
"Şi nu mă las până nu-mi pun numele-n lumină
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
♥♥ El amor no se compra❤ se gana! ♥♥
Image
Image

Zohann

Post by Zohann » Sun Feb 04, 2018 9:30 pm

https://imgur.com/a/o06rK si eu am incercat sa o ajut dar nu merge urcata pe yt..
Image
Image

eium

Post by eium » Sun Feb 04, 2018 9:35 pm

pretexte, nu va merge yt nu faceti event fratilor, noi sa va credem doar pentru ca ne spuneti? eu zic sa lasi prostiile lorena si sa pui filmare si daca *nu iti merge* (nu vrei, cred eu) nu trebuia sa faci event

la fel cum dany a primit suspend pt ca n a aratat dovada asa sa primesti si tu
WARN NU AI CE CAUTA AICI+BAN 3 ZILE AI ACUMULAT MAI MULT DE 3 WARN URI.Lorena

downhull

Post by downhull » Sun Feb 04, 2018 9:37 pm

Si tie ti-ar conveni ca inainte sa prezinti regulametu la fiecare event sa fie omorat cineva ,ti se pare normal?

[MOD]Lorena

Post by [MOD]Lorena » Sun Feb 04, 2018 9:47 pm

quote="downhull"]Si tie ti-ar conveni ca inainte sa prezinti regulametu la fiecare event sa fie omorat cineva ,ti se pare normal?[/quote]

De fiecare dată un membru staff prezintă regulamentul deoarece fiecare alege cum işi face regulamentul , de aceea se prezintă şi după prezentarea lui se trece la fapte, tu ai luat jail corect, am să-ţi incarc filmarea să vezi că ceilalți au atacat inainte şi tu după regulament chiar dacă se vede puţin mai nasol , o să mă ajute un coleg să o incarc că pe mine nu mă lasă pe youtube, ştie Fifty de problemă.[
Image
Image
Image

downhull

Post by downhull » Sun Feb 04, 2018 9:50 pm

Esti cu capu ? Nu-i vorba de jail-ul meu ci ca nu i-ai dat lu ala jail cand il omorase pe ala de 2 ori de ce nu i-ai dat ? aa uite scuza buna: Nu am prezentat regulamentu...
Pai asa vin si eu la fiecare event de-al tau si inainte sa prezinti regulametu omor participantii .
Last edited by downhull on Sun Feb 04, 2018 9:55 pm, edited 1 time in total.

[MOD]Lorena

Post by [MOD]Lorena » Sun Feb 04, 2018 9:55 pm

Din moment ce eu nu prezentasem regulamentul cum să-i dau jail? După ce prezint regulamentul dau jail deoarece fiecare membru staff decide cum işi face evenimentul alţii dau jail dacă dai mai mult de 1 hit şi tot așa eu am spus clar cine bate prin orice mijloc primeşte jail 15m, tu ai atacat după ce am spus asta şi de aceea ai primit. dacă atacai inainte ca ceilalți nu primeai. Eventul meu regula mea.
Image
Image
Image

downhull

Post by downhull » Sun Feb 04, 2018 9:58 pm

Doamne eu ma refer la ala nu la mine da am atacat am primit jail bine ,dar de acum cand o sa faci event o sa vin si o sa omor playerii inainte sa prezinti tu regulametu sa vad daca iti place

Darky

Post by Darky » Sun Feb 04, 2018 10:03 pm

Eu zic sa asteptati un raspuns de la [ADM]Who asa.. va certati degeaba, ma doare-n pl de warn.

ai warn+ban 3 zile ai acumulat mai mult de 3 warn-uri Lorena.
★ I'm the DARKy. ★
★ NoLifeR. ★
★ [Dn]TheRealK ★
★ I`m a PRINCE of the EGYPT ★
" ★ Darkness really exists, but it is the place where light has managed to penetrate. ★"

Locked

Return to “Cazuri rezolvate raport Staff”