[ADM]Who

Toate topicurile inchise se afla aici !
Locked
ala212345678

[ADM]Who

Post by ala212345678 » Wed Jan 17, 2018 10:36 pm

► Numele tău de caracter:XxTzewxX
► Nume vinovat : [ADM]Who
► Motivul reclamaţiei: am primit ban dgb si vreau dovezile ca m am dat drept altcineva
► Dovada : viewtopic.php?f=58&t=25072

*Dacă cineva se dă drept membru STAFF sau rudă/vecini/prieteni, a membrului staff pentru a cere ITEME/a ameninţa jucătorii , primeşte JAIL permanent!
*Dacă cineva fraiereste prin orice mijloace (sa arunce itm pe jos ca il faci mod ,sa-ti deie modu ca il dai inapoi ) primeste Ban permenent !
*Dacă cineva detine iteme MOD si nu e donator , contul se blocheaza permanent !
(Doar daca sunt printuri/video/dovezi clare in aceasta privinta !!!)

in primul rand vad ca aici scrie MEMBRU STAFF SI VIP LEX NU E STAFF
si in al doilea scrie JAIL PERMANENT, NU BAN
POATE REPSECTAM SI NOI REGULILE SI GANDIM PUTIN

ASTEPT DOVEZILE

[a.d.m.]who

Re: [ADM]Who

Post by [a.d.m.]who » Thu Jan 18, 2018 1:13 am

Eu zic sa iti masori tu gandirile, inainte de a ma acuza TU pe mine ca dau ban fara sa gandesc !
1.Jail permanent este cand eu nu pot intra sa dau ban , sa poata aplica restul membrilor staff o pedeapsa asemanatoare in lipsa mea !
2.Fraierirea playerilor ca primesc iteme + ca tu te dai o alta persoana ,mai exact VIP , care de asemenea detine cateva comenzi =
BAN Permanent !
<<Dacă cineva fraiereste prin orice mijloace (sa arunce itm pe jos ca il faci mod ,sa-ti deie modu ca il dai inapoi ) primeste Ban permenent !>>
3.Dovada : https://i.imgur.com/4QIVfVt.jpg

Plus ca mi sa mai zis inainte de faza asta, ca te dai drept el, dar am zis ca poate te potolesti ,dar daca tu te crezi Lex , si ca tu dai moduri , du-te si da moduri si fi Lex ! Fara sa gandim inainte!
Unde nu sti si nu intelegi, INTREABA !
Image

Locked

Return to “Cazuri rezolvate raport Staff”