[GA]Kizev

Toate topicurile inchise se afla aici !
Locked
ROBERt333

[GA]Kizev

Post by ROBERt333 » Tue Jan 16, 2018 1:09 pm

► Numele tau de caracter: Calache
► Nume vinovat : [GA]Kizev
► Motivul reclamatiei: DA,stiu eu ca e nedonator....asta ma interbasei, si cel putin daca e, pretinde ca nu e, deci....parerea mea e ca trebuie verificat se vede clar in primul ss cand spune ca a facut toate modurile din sosete.
inca ceva, am intrebat majoritatea staff-ului si toti mi-au spus ca ai voie maxim 250c cod, oricum ar fii, chiar daca e cum zice the real K , 200B, in scree-n urile mele se vede 450cod + armura la care nu i-am facut screen si era 50% deci 500cod . 100b=200c deci el are 250B
► Dovada : viewtopic.php?f=57&t=25034

Kizev

Re: [GA]Kizev

Post by Kizev » Tue Jan 16, 2018 5:00 pm

Ai voie 200 bancar aproximativ. El are 440 cod. Iti dai seama, pentru 40 cod suplimentar, mare reclamatie.

Nu-i nimic frate, se redeschide reclamatia facuta de tine, se intreaba la Who, se ia o decizie si se reinchide reclamatia. Dar asa, din punct de vedere personal, e cam nasol sa reclami pe cineva din oftica ca are niste modulete acolo, gen eu nu cred ca are full 115 bancar sa fie chiar asa o mare problema.

Iti redeschid acum reclamatia si revin cu raspuns de la [ADM]Who. Si tine minte, o reclamatie se cam face pe dovezi, nu pe vorbe. Poate glumea omu' sa te oftice, asta vom afla de la Who.

Locked

Return to “Cazuri rezolvate raport Staff”