Reclamatie [SGA]Kizev [DSG]Miley

Toate topicurile inchise se afla aici !
[VIP]Admir

Reclamatie [SGA]Kizev [DSG]Miley

Post by [VIP]Admir » Sun Dec 31, 2017 6:35 pm

► Numele tău de caracter: [VIP]Admir
► Nume vinovat : [GA]Kizev, [DSG]Miley
► Motivul reclamaţiei: Nerespectarea regulamentului la eveniment!
► Dovada :

Una dintre reguli!
Itemele de upgrade/Licorile/ Sagetile etc trebuie sa fie cate 200. [ex: alb : 200 dinti de orc], si nu 12-15-128-187 etc.
https://postimg.org/image/ibqidevhn/
Perla Soare - 1 Buc nu 200
Trandafir galben - 1 Buc nu 200.

https://postimg.org/image/nofcrioiz/
Iar Perle Soare nu sunt 200
Trandafiri nu sunt 200
Fan care nu sunt 200

https://postimg.org/gallery/35mrjvfjg/
Perle soare care nu sunt 200

+ iteme albe care nu au nicio treaba cu galbenul.
S-au sters iteme portocalii care portocaliul este o nuanta de galben,
dar itemele albe nu s-au sters. Daca e nevoie pun si poze cu acele iteme "galbene".

N-am nimic cu concurentii, le respect munca. Mi se pare favorizare pentru ca si eu aveam Perle soare, trandafiri galbeni, ochi demon sa pun si etc. Dar nu le aveam cate 200 asa ca nu le-am pus. Cum a decurs aceasta modificare in regulament ca mie nu mi-a zis. Vad ca doar prietenilor lui le-a zis ca au voie sa puna. Ca altfel nu imi explic de ce ei au pus. Inseamna ca le-a dat acordul nu? Si unde s-au purtat discutiile? In pm cac sa nu vada toata lumea de pe forum.

Raspunde doar Who!
Last edited by [VIP]Admir on Mon Jan 01, 2018 1:52 pm, edited 1 time in total.

Kizev

Re: Reclamatie [SGA]Kizev Nerespectare Regulament La Event

Post by Kizev » Sun Dec 31, 2017 6:45 pm

Degeaba ti-am explicat ca upgrade x200 stackabile se refera doar la upgrade de pe Metin2Steel, nu de pe jocul Metin2 in general.

Si, am decis ca perlele speciale/colierele milionar si cioburile mistice sa le luam si cate 1.

E imposibil sa aduni intr-o zi :

200 x 1000 dinti de orc
200 x 500.000.000 yang
200 x Fan
200 x Trandafir galben [avand in vedere ca la ora actuala nu dropeaza]

Cat despre "portocaliu este nuanta de galben" :

PORTOCALÍU, -ÍE, portocalii, adj., s. n. 1. Adj. De culoarea portocalei1 (1) coapte; galben-roșiatic, oranj. 2. S. n. Culoare portocalie (1) (a doua din spectrul solar) - sursa dex.ro

Este culoarea obtinuta din combinarea rosului cu galben. Si este o culoare distincta, fiind a doua din spectrul de culori [curcubeu]

S-au sters iteme albe/maro precum : bless / gold / cercei perle.

Cat despre "discutii in pm", acuzatia e nefondata. Ti-am explicat ca m-am dat on de multe ori cu "Pentru probleme si intrebari legate de joc/forum PM [GA]Kizev". Bineinteles, oricine dorea sa se inscrie la event putea sa-mi dea PM si sa intrebe

"Uite, am nelamuriri cu privire la itemul X, e in concordanta cu eventul?". Oricine, inclusiv tu puteai sa intrebi. Nu ai fost defavorizat. Cat despre faptul ca Sophie a intrebat pe forum, si i s-a raspuns in PM, a fost pentru ca a dat PM-ul inainte sa vad reply-ul pe forum.

Nu am nimic impotriva ca m-ai reclamat, este opinia ta si ti-o respect. Mentionez ca toate itemele au fost vericiate de [GA]Kizev si [DSG]Miley si ca regulamentul si designul eventului au fost facute de aceiasi doi membri staff. Deciziile au fost luate de comun acord, itemele verificate de 2-3 ori inainte de concluzii, si s-a deliberat obiectiv.

Astept raspunsul lui Who, aici mi-am trecut tot punctul de vedere, asa ca nu voi ma da reply. Sunt invitati colegii mei sa isi spuna si ei punctul de vedere. An nou fericit!

[VIP]Admir

Re: Reclamatie [SGA]Kizev Nerespectare Regulament La Event

Post by [VIP]Admir » Mon Jan 01, 2018 1:50 pm

Degeaba ti-am explicat ca upgrade x200 stackabile se refera doar la upgrade de pe Metin2Steel, nu de pe jocul Metin2 in general.
Perla Soare pentru upgrade la armuri!
Da, mi-ai explic. Inainte cu 5 minute de terminarea eventului, dupa ce ti-am dat eu pm cand am vazut ca restul participantilor au pus si acele iteme iar eu nu le-am pus. Poate le-ai explicat lor inainte sa posteze, cum ti-am spus mie mi-ai explicat dupa ce am postat eu si toata lumea.

Si, am decis ca perlele speciale/colierele milionar si cioburile mistice sa le luam si cate 1.
Am print in pm cand ai spus ca Cioburile mistice si coliere se pot lua cate una. Nu perlele speciale.

E imposibil sa aduni intr-o zi :
200 x 1000 dinti de orc
200 x 500.000.000 yang
200 x Fan
200 x Trandafir galben [avand in vedere ca la ora actuala nu dropeaza]
Fan pica 1/iura in v2 si mai multe mape. Nu cred ca e asa imposibil.
Trandafiri galbeni sunt foarte multi care au cate 200 si mai mult. Nu sunt chiar asa de greu de facut tinand cont ca se pot negocia.

Cat despre "portocaliu este nuanta de galben" :

PORTOCALÍU, -ÍE, portocalii, adj., s. n. 1. Adj. De culoarea portocalei1 (1) coapte; galben-roșiatic, oranj. 2. S. n. Culoare portocalie (1) (a doua din spectrul solar) - sursa dex.ro

Este culoarea obtinuta din combinarea rosului cu galben. Si este o culoare distincta, fiind a doua din spectrul de culori [curcubeu]

Cum tu ai cautat portocaliul pe net si ai pus definitia aia, asa pot sa iti caut si eu la alb.
Rib-ul si cutit muscatura de pisic sunt iteme mult mai albe decat galben, cum portocaliul era mult mai aproape dar csf.
Cat despre "discutii in pm", acuzatia e nefondata. Ti-am explicat ca m-am dat on de multe ori cu "Pentru probleme si intrebari legate de joc/forum PM [GA]Kizev". Bineinteles, oricine dorea sa se inscrie la event putea sa-mi dea PM si sa intrebe

"Uite, am nelamuriri cu privire la itemul X, e in concordanta cu eventul?". Oricine, inclusiv tu puteai sa intrebi. Nu ai fost defavorizat. Cat despre faptul ca Sophie a intrebat pe forum, si i s-a raspuns in PM, a fost pentru ca a dat PM-ul inainte sa vad reply-ul pe forum.
Din moment ce te-au intrebat daca au voie cu x-item sau y-item. Iar tu ai spus ca da, e clar este favorizare. Ideea eventului este cine poate strange mai multe iteme. Si eu am avut iteme si nelamuriri daca sa le pun sau nu. Daca te intrebam despre fiecare iteme era clar ca eu castigam eventul.
Daca tu imi spui mie ce iteme am voie sa pun si ce iteme sa nu pun, nu e logic ca e favorizare? Doamne cat de incuiati puteti sa prefaceti cand sunteti acuzati de ceva. Acum nu mai ganditi logic.

Nu am nimic impotriva ca m-ai reclamat, este opinia ta si ti-o respect. Mentionez ca toate itemele au fost vericiate de [GA]Kizev si [DSG]Miley si ca regulamentul si designul eventului au fost facute de aceiasi doi membri staff. Deciziile au fost luate de comun acord, itemele verificate de 2-3 ori inainte de concluzii, si s-a deliberat obiectiv.
Si ce asta scuza greselile?

[VIP]Miley

Re: Reclamatie [SGA]Kizev [DSG]Miley

Post by [VIP]Miley » Mon Jan 01, 2018 2:52 pm

Doamne Admir ... tu cred ca joci Metin2 Steel pentru scandal , cearta și nimic altceva ... tot comentezi , faci reclamații și iei la mișto ce prinzi fie pe forum sau joc .
Oprește te ... alții joaca metin pentru pvp - pvm / Colecții / afaceri sau evenimente ... tu joci pentru scandal pentru ca ? De ce?

Îl lăsam pe who sa răspundă dacă asta vrei , Kizev ți a explicat ce era de explicat , tu ai înțeles și ai făcut ce ai vrut .
------------------------------
Image
------------------------------

https://www.youtube.com/watch?v=oHmBf4ExtZk

[VIP]Admir

Post by [VIP]Admir » Mon Jan 01, 2018 5:22 pm

[DSG]Miley wrote:Doamne Admir ... tu cred ca joci Metin2 Steel pentru scandal , cearta și nimic altceva ... tot comentezi , faci reclamații și iei la mișto ce prinzi fie pe forum sau joc .
Oprește te ... alții joaca metin pentru pvp - pvm / Colecții / afaceri sau evenimente ... tu joci pentru scandal pentru ca ? De ce?

Îl lăsam pe who sa răspundă dacă asta vrei , Kizev ți a explicat ce era de explicat , tu ai înțeles și ai făcut ce ai vrut .
Ti se pare ca fac misto cumva? Sunteti rupti in gura pe skype si in pm-uri, voi "baza serverului" munceste omu o gramada sa participe la eventul vostru si pe urma faceti reguli nescrise si nu anuntati nicio modificare.
Inainte sa imi spui mie ca joc pentru a-ti comenta tie, vezi ca am activitate buna in comparatie cu tine care arunci un event pe forum iar pe joc nu te vede lumea cu saptamanile. Ai ajutat si tu vr-un player in toata activitatea ta? Nu.

[a.d.m.]who

Post by [a.d.m.]who » Sun Jan 07, 2018 1:14 am

1. Inainte cu cat timp de a se incheia ati modifcat regula ?
2. Ati anuntat pe joc modificarile facute ?
Unde nu sti si nu intelegi, INTREABA !
Image

Kizev

Post by Kizev » Sun Jan 07, 2018 1:26 am

[ADM]Who wrote:1. Inainte cu cat timp de a se incheia ati modifcat regula ?
2. Ati anuntat pe joc modificarile facute ?
Am anuntat ca s-au produs modificari in regulament in ziua rosie [ziua 1]
Ideea e ca noi cand am ales sa punem "itemele de upgrade" x200 ca sa se ia in considerare + sagetile, ne refeream strict la ce folosim pe metin2steel ca upgrade : perle visinii, albastre, albe, suvenire, papuci de flori, dinti, limbi, globuri.

Am decis ca perlele speciale si colierele de milionar care pana la urma sunt niste upgrade-uri dar mai speciale [fiindca se fac greu] sa fie luate in considerare si cate 1 datorita faptului ca e foarte greu sa faci :

200x Colier Milionar
200x Perle speciale [1 perla = 1000 dinti/500 globuri/500 limbi/50 de papuci de flori - pica 3x Papuci pe ora/ 500 de dinti]

Am spus asa : :!: Itemele de upgrade/Licorile/ Sagetile etc trebuie sa fie cate 200. [ex: alb : 200 dinti de orc], si nu 12-15-128-187 etc.

Si am zis clar ex : dintii de orc.. de aici reiesea ca la upgrade M2Steel ne referim..

Problema reclamatiei este ca de ce nu s-au luat cate 200 si : Pulpe de broasca/Ac de scorpion etc. Pai cine se apuca sa farmeze 200 x asa ceva in 10-11 ore cat tine eventu'? E f greu + ca nu prea pica asa cv.
Sunt de acord ca astea-s upgrade-uri, dar nu pe Steel, ci pe oficial. Noi pe steel folosim doar perle visinii, albastre, albe, suvenire, papuci de flori, dinti, limbi, globuri si noi la ele ne-am referit strict + sageti + licori.

Modificarile din regulament s-au anuntat in prima dupa-masa, nicidecum la sfarsitul eventului sau la mijloc.

In +, m-am dat zilnic on pentru probleme si intrebari legate de event, si oricine putea sa ceara indicatii. Pe fiecare il priveste daca le-a cerut sau nu. .

Cam atat am de zis, si Miley e de aceiasi parere. Consideram ca am tinut cont si de modati si de nemodati, si ca nu am gresit cu nimic la acest event.

[VIP]Admir

Post by [VIP]Admir » Sun Jan 07, 2018 1:34 am

REGULAMENT:
In fiecare zi, eu sau Kizev vom alege o culoare pe care o vom posta pe forum. Voi va trebui sa adunati iteme/licori/freze/costume/materiale upgrade de culoarea respectiva

:!: Itemele de upgrade/Licorile/ Sagetile etc trebuie sa fie cate 200. [ex: alb : 200 dinti de orc], si nu 12-15-128-187 etc.
:!: Licorile de diferite marimi sunt acceptate. Nu aveti voie sa aveti nimic dublura.
:!: Castiga cel care are cele mai multe iteme de culoarea buna, in ziua respectiva.
:!: Sunt acceptate costume, freze, arme, armuri, iteme upgrade, licori, pietre, ORICE alt item, atat timp cat le aveti in inventar si se potrivesc ca culoare.
:!: Itemele va vor ramane voua, nu vor necesita sa fie predate, deci puteti sa includeti si moduri sau iteme donatie de culoarea aleasa pentru ziua respectiva.
:!: Incercati sa evitati itemele care au mai multe culori, chiar daca contin culoarea zilei : ex : fullurile au rosu, portocaliu si mov, sau itemele alirions.. Nu se iau in considerare, dar nu duc la descalificare!

Itemele care se pot stacka cate 200, trebuie sa fie in numar de 200 NEAPARAT. [upgrade/licori etc]
-
[GA]Kizev wrote:Am anuntat ca s-au produs modificari in regulament in ziua rosie [ziua 1]

Care au fost modificarile in regulament? Adica s-au anuntat modificari in care regulament pentru ca regulamentul nu s-a modificat cum nici la ora actuala nu e modificat. Eu asta n-am putut sa inteleg, cum sa anunti modificari in regulament cand regulamentul nu e modificat. Eu nu stiu ce ati anuntat voi.
[GA]Kizev wrote: Ideea e ca noi cand am ales sa punem "itemele de upgrade" x200 ca sa se ia in considerare + sagetile, ne refeream strict la ce folosim pe metin2steel ca upgrade : perle visinii, albastre, albe, suvenire, papuci de flori, dinti, limbi, globuri.
Scuza-ma dar... Itemele de upgrade si sagetile (in afara de licori) sunt cam toate itemele stacbaile cu mici exceptii. Din asta reiese ca perlele, dintii, suvenirele, papucii de flori, etc ce ai mai enumerat sunt doar exemple de date de tine ca si iteme de upgrade. Vrei sa reformulez din regulament?
Itemele de upgrade/Licorile/ Sagetile etc trebuie sa fie cate 200. [ex: alb : 200 dinti de orc], si nu 12-15-128-187 etc.
...sagetile etc. ETC? Adica restul itemelor nementionatate sau care nu se afla in categoria celor de up, a licorilor sau a... sagetilor presupun.

[GA]Kizev wrote:
Am decis ca perlele speciale si colierele de milionar care pana la urma sunt niste upgrade-uri dar mai speciale [fiindca se fac greu] sa fie luate in considerare si cate 1 datorita faptului ca e foarte greu sa faci :

200x Colier Milionar
200x Perle speciale [1 perla = 1000 dinti/500 globuri/500 limbi/200 de papuci de flori - pica 3x Papuci pe ora/ 500 de dinti]
Frate, ti-am mai spus odata si nu mai insista cu chestia asta. Mie mi-ai spus clar in pm ca CIOBURILE MISTICE si coliere milionar se pot luat cate 1. Dar asta stiam de la incepului eventului cu toate ca nici asta nu e mentionata in regulament.
Problema reclamatiei este ca de ce nu s-au luat cate 200 si : Pulpe de broasca/Ac de scorpion etc. Pai cine se apuca sa farmeze 200 x asa ceva in 10-11 ore cat tine eventu'? E f greu + ca nu prea pica asa cv.
Sunt de acord ca astea-s upgrade-uri, dar nu pe Steel, ci pe oficial. Noi pe steel folosim doar perle visinii, albastre, albe, suvenire, papuci de flori, dinti, limbi, globuri si noi la ele ne-am referit strict + sageti + licori.
Pe mine nu ma deranjeaza ca le-ai luat la altii in considerare, ma deranjeaza ca n-am fost informat nicaieri de aceste "modificari" ale regulamentului care ma repet. In regulament nu scrie nimic despre chestia asta. Iar din cauza asta eu am iesit lipsa un numar important de iteme pentru ca nu le-am pus si eu.

Modificarile din regulament s-au anuntat in prima dupa-masa, nicidecum la sfarsitul eventului sau la mijloc.

In +, m-am dat zilnic on pentru probleme si intrebari legate de event, si oricine putea sa ceara indicatii. Pe fiecare il priveste daca le-a cerut sau nu. .

Cam atat am de zis, si Miley e de aceiasi parere.
Nu stiu unde ai anuntat ti-am mai zis nu mai insista cu chestia asta, eu n-am vazut nici un anunt pe chat cu vre-o modificare pe tot parcursul eventului. In pm nu mi s-a spus nimic, am aflat abia dupa ce am postat si s-a inchis runda.
Degeaba te-ai dat on, nu aveam cum sa te intreb daca pot pune item-ul respectiv sau nu atata timp cat regulamentul de pe forum mi-a fost destul de clar. Nu se numea favorizare daca te intrebam?... Aiurea.

Am zis cam multe in reclamatia astea vreau sa adaug doar ca e o reclamatie trecuta mie mi-a trecut de atunci. Am raspuns doar pentru a-mi sustine ceea ce multi mi-au dat dreptate si ceea ce se vede in regulamentul evenimentului.
Cat despre
si Miley e de aceiasi parere
era frumos din partea ei sa stie sa raspunda in reclamatie nu sa se lege de mine ca i-am facut reclamatie. Activitatea ei pe tot parcursul evenimentului a fost 0. Kizev s-a ocupat de tot evenimentul!

Kizev

Post by Kizev » Sun Jan 07, 2018 2:14 am

Asta e punctul tau de vedere, noi am fost zilnic on si am anuntat, inclusiv prin reply..

Miley a facut designul si planul eventului, textul a fost redactat de mine, Miley a anuntat eventul pe joc, a numarat itemele, a spus despre ce e si ce nu de eliminat dupa parerea ei, am gandit totul impreuna si am conversatii pe skype prin care pot dovedi in caz de ceva...daca le cere Who. [vorbesc strict strict strict de ultimul quote dat de tine]

Totusi imi place ca pastram o discutie calma, fara insulte, in care fiecare-si aduce punctul de vedere si argumentele. De-aici decide Who.
:D

[VIP]Admir

Post by [VIP]Admir » Sun Jan 07, 2018 2:24 am

[GA]Kizev wrote:Asta e punctul tau de vedere, noi am fost zilnic on si am anuntat, inclusiv prin reply..

Miley a facut designul si planul eventului, textul a fost redactat de mine, Miley a anuntat eventul pe joc, a numarat itemele, a spus despre ce e si ce nu de eliminat dupa parerea ei, am gandit totul impreuna si am conversatii pe skype prin care pot dovedi in caz de ceva...daca le cere Who. [vorbesc strict strict strict de ultimul quote dat de tine]

Totusi imi place ca pastram o discutie calma, fara insulte, in care fiecare-si aduce punctul de vedere si argumentele. De-aici decide Who.
:D
Reply pe forum despre neregulile punctate de mine n-a existat. In fine cum am mai spus a trecut ceva timp nu am mari pretentii doar mai multa atentie dataviitoare, la tine ca la... abia o vad in peisaj ce pretentii sa am.

Locked

Return to “Cazuri rezolvate raport Staff”