Reclamatie [SGA]Kizev

Toate topicurile inchise se afla aici !
Locked
[VIP]Admir

Reclamatie [SGA]Kizev

Post by [VIP]Admir » Mon Dec 18, 2017 11:50 pm

► Numele tău de caracter: [VIP]Admir FORUM
► Nume vinovat : [SGA]Kizev
► Motivul reclamaţiei: Warn pe degeaba
► Dovada :

viewtopic.php?f=16&t=24662

In primul rand vreau sa vin cu o intrebare.
Daca iau la mana toate topicurile in care apar cuvinte sau poze obscene sau jignitoare din pur si simplu amuzament ATENTIE! (care nu sunt referitoare la vre-o persoana fizica de aici de la noi de pe server sau din alta parte), vreau sa stiu si eu cine le da warn acelor playeri care le-au postat, dintre acei membri staff care au raspuns acolo fara sa aplice sanctiunea.
E normal daca eu postez un meme' o poza in care apare cuvantul "fut" sa primesc warn? Era un meme' nu jigneam pe nimeni, nu injuram pe nimeni. Sunt o gramada de reply'uri cu jigniri in care nu s-a dat warn. De ce iau tocmai eu warn pe o asemenea poza, tocmai eu dintre atatia care injura, jignesc si folosesc un limbaj mult mai vulgar decat era in acel meme.
Ok, eu intelg ca pozele cu limbaj vulgar sau jignitor se pedepsesc dar hai sa fim seriosi, daca spun ca am futut pe cineva, e acelasi lucru cu as fi facut sex. Cum a spus un om destept "player" e neologism, deci cuvantul "sex" e neologism si provine din limba Engleza, in romana se spune "a fute". In contextul de mai jos din poza, nu mi se pare sa fie un cuvant asa vulgar sau o jignire. Nu e nimic vulgar in a fute, sau a face sex. Ok nu tre' sa folosim acest cuvant in anumite conditii am inteles, in mare parte se considera jignire dar vreau sa las aici acel meme' ca sa vedem daca a fost chiar asa o jignire sau un cuvant vulgar.
Pe langa acele topic-uri/reply-uri care contin cuvinte obscene sau jignitoare, vreau sa mentionez ca sectiunea raportari staff sau reclamatii playeri, e plina de asa ceva. Asa ca nu vad unde-i scuza ca injuriile de mama sunt permise face de acest meme' pe care il las mai jos in reclamatie.

PS: Am mai multe warn'uri pe contul de VIP, Kizev a inceput de la 1 doar pentru ca nu stie sa tina o numaratoare, inainte de ban vreau sa luati la mana si celelalte conturi de VIP care raspuns prin reclamatii si tot primesc warn de vre-un an de zile, dar fara ban.
Attachments
FB_IMG_1510937557658.jpg
FB_IMG_1510937557658.jpg (45.71 KiB) Viewed 1618 times

Kizev

Re: Reclamatie [SGA]Kizev

Post by Kizev » Tue Dec 19, 2017 12:01 am

Ce-ai pus in poza e cuvant vulgar. Dar csf, ai sa vezi ca e inutil sa reclami orice chestie, doar din cauza melodiei asteia :
https://www.youtube.com/watch?v=SEZjQFiQdAI

Clasic romanesc, omul neinteles si persecutat. El n-are nicio vina. Kizev il persectueaza.

Pai te-a banat Who de 3 ori pe forum, schimbi ip-u' si postezi iar. Ce folos. :lol: :lol: :lol:

[a.d.m.]who

Post by [a.d.m.]who » Tue Dec 19, 2017 1:05 am

Eu sunt satul de harababureala asta dintre voi 2 , maxim .
Nu stiu ce aveti de impartiti de nu aveti loc unu de altu , dar deja mati plictisit cu chestia asta .

Si ca sa raspund ca sa aflam nedumerirea , poza este o gluma nu se ia in cosiderare
Kizev a dat warn degeaba

Unde nu sti si nu intelegi, INTREABA !
Image

Kizev

Post by Kizev » Tue Dec 19, 2017 7:39 am

[ADM]Who wrote:Eu sunt satul de harababureala asta dintre voi 2 , maxim .
Nu stiu ce aveti de impartiti de nu aveti loc unu de altu , dar deja mati plictisit cu chestia asta .

Si ca sa raspund ca sa aflam nedumerirea , poza este o gluma nu se ia in cosiderare
Kizev a dat warn degeaba

ee

Bine Who, voi scrie si eu in gluma in topicuri asemenea mesaje/poze. Sper sa nu fie o problema. Totodată te rog sa precizezi in regulamentul forum că e voie cu poze vulgare (modificare regulă nr2) dacă sunt in glumă, dar pt asta te caut pe joc. Să discutăm si un warn pe forum pt mine că am dat warn degeaba.

Eu i-am zis de mai multe ori că nu mă mai interesează un conflict, dar asa-i când dezvolti cultul personalității fată de cineva, nu poti dormi dacă nu îl discuti.

Aruncă un ochi aici : viewtopic.php?f=16&t=24637&start=10
Iti las si altundeva linku'.

Raspuns primit, t/c

Locked

Return to “Cazuri rezolvate raport Staff”