[MISS]Diabla

Toate topicurile inchise se afla aici !
Locked
StefanBoss

[MISS]Diabla

Post by StefanBoss » Thu Oct 05, 2017 5:19 pm

► Numele tău de caracter:Stephaan
► Nume vinovat :[MISS]Diabla
► Motivul reclamaţiei:Nu stie sa faca o diferenta a intre ameninta, si a nu ameninta, csf.
► Dovada :https://imgur.com/a/7Yjtv, i-am zis doar "o sa ai ban", ou da, faceam la gluma =))))))))))))), nu is asa de prost ca Vali.
Ou da, Diablo, exista o diferenta intre a ameninta
A ameninta, uite un ex:
O sa primesti ban de la [Owner]Fifty
O sa primesti ban de la X
ASTEA IS AMENINTARI, NU "O SA AI BAN <3", SI DA, NU AM DAT NUME, ESTI ASA DE PRSTA, INCAT GROPILE DAU IN TINE, IESI AFARA, FATA CARE A FOST VIOLATA LA O PETRECERE.
A, AM PRIMIT JAIL PERMANENT, VREAU SA RASPUNDA FIFTY SAU WHO, MAI BINE FIFTY, SI DA, NU DAI TU T/C, CA VIN UNDE STAI, CU 2-3 PRIETENI, SI TE DEZVIRGINAM SI IN URECHI

[a.d.m.]who

Re: Bai, coclitilor

Post by [a.d.m.]who » Thu Oct 05, 2017 5:44 pm

StefanBoss wrote:► Numele tău de caracter:Stephaan
► Nume vinovat :[MISS]Diabla
► Motivul reclamaţiei:Nu stie sa faca o diferenta a intre ameninta, si a nu ameninta, csf.
► Dovada :https://imgur.com/a/7Yjtv, i-am zis doar "o sa ai ban", ou da, faceam la gluma =))))))))))))), nu is asa de prost ca Vali.
Ou da, Diablo, exista o diferenta intre a ameninta
A ameninta, uite un ex:
O sa primesti ban de la [Owner]Fifty
O sa primesti ban de la X
ASTEA IS AMENINTARI, NU "O SA AI BAN <3", SI DA, NU AM DAT NUME.....etc bla bla I
Prietene nu intereseaza pe nimeni ce romane scri tu in reclamatie despre oricine , asta ca sa nu te mai chinuie talentu la povesti de adormit , care nu au treaba cu metinu si nu ne intereseaza ;) .
Si cand ii spui unei persoane ca "o sa primesca ban daca nu iti da moduri" = "amenintare" , asta ca sa sti si tu , ca pt tine vad ca inseamna altceva . :|
Si acum ca te-am lamurit , pedepsa e jail permanent . ;)
Topic inchis !
Caz elucidat .
:ugeek:
Unde nu sti si nu intelegi, INTREABA !
Image

Locked

Return to “Cazuri rezolvate raport Staff”