► Numele tău de caracter: [VIP]Stefan
► Nume vinovat : [SGA]Kizev
► Motivul reclamaţiei: Işi face din nou propriul său regulament, vreau să ştiu şi eu unde scrie ceea ce a scris el in regulament, şi pe cine a pedepsit in aceea reclamaţie.
VREAU RĂSPUNS STRIC DE LA UN SUPERIOR, NU DE LA Diabla NU DE LA Kizev.
► Dovada : viewtopic.php?f=57&t=23825
Kivi
Re: Kivi
Singurul pedepsit a fost ShshenVoen. Ce i-am zis eu lui [Dn]TheRealK a fost doar o sugestie, si anume sa isi schimbe si el atitudinea, daca doreste sa nu se mai ajunga la injurii la adresa lui. Nu-i ca si cum i-am aplicat vreo sanctiune.
Tu esti un fel de Gica Contra, pus pe fapte. Ei bine, te lamureste fratele tau alb, NU a primit nicio sanctiune [Dn]TheRealK, pur si simplu i-am zis ceva sincer, pe fata. Niciodata nu ar fi primit sanctiune. A fost doar o sugestie.
Prin "atentie si tu la limbajul tau", am vrut sa zic ca nici el nu e sfant, si ca ar putea sa incerce sa se schimbe. Nu a primit avertisment pe joc/forum

Tu esti un fel de Gica Contra, pus pe fapte. Ei bine, te lamureste fratele tau alb, NU a primit nicio sanctiune [Dn]TheRealK, pur si simplu i-am zis ceva sincer, pe fata. Niciodata nu ar fi primit sanctiune. A fost doar o sugestie.
Prin "atentie si tu la limbajul tau", am vrut sa zic ca nici el nu e sfant, si ca ar putea sa incerce sa se schimbe. Nu a primit avertisment pe joc/forum