[SGA]Kleine

Toate topicurile inchise se afla aici !
Locked
[MOD]Gambit

[SGA]Kleine

Post by [MOD]Gambit » Tue Nov 28, 2017 1:46 am

► Numele tău de caracter: [VIP]Andru
► Nume vinovat : [SGA]Kleine
► Motivul reclamaţiei:

6.Folosesti comanda de anunturi pt inutilitati/conversatii :
- Prima abatere: Avertisment;
- A doua abatere: Suspend 2 zile ;
- A treia abatere:Suspend 5 zile

► Dovada :
https://imgur.com/a/HXoR0

Vreau avertisment aici, de la Who. Isi prea face de cap domnul Kleine. [sa vezi ca-s domn si nu te fac "doamna"]
Image

[SGA]Kleine

Re: [SGA]Kleine

Post by [SGA]Kleine » Tue Nov 28, 2017 1:49 am

ai ceva la cap... am gresit , am fost intrebat pe breasla pentru ce colier milionar? si din instict am pus /n si am spus pentru un event ;) am gresit frate.

Asa continua cum ai inceput si pe skype ;)
Image

Kizev

Post by Kizev » Tue Nov 28, 2017 3:43 am

Si totusi nu inteleg de ce îmi stergi reply-urile

http://i64.tinypic.com/30jmi6a.png

Cu ce drept? Înainte ai mințit că vezi doamne ai vrut să iti bagi magazin general si ai dat din greșeală "/n e pentru evente : ) )". Acum minți că ai vrut să faci ce scrie mai sus. Ce instinct mă, când tu încă nu stii să faci altceva înafara de ox si le spui playerilor pe forum "sa nu mai aud nici un comentariu băiețele" . Fiecare are dreptul sa scrie ce vrea, ce părere are, cat timp e conform regulamentului forumului. :lol:
N-ai gresit nimic, ai vrut să dovedești cuiva că /n e pentru evente.
Si dacă susți ca ai farmat, se va vedea in panoul de comenzi aplicate.

Apoi mi ai sters mesajul si ti-ai modificat postarea.
Pricepe odată pentru totdeauna, NU ai voie să ștergi reply-urile. Mâine o să îl sun pe Fifty in legătură cu tot, că esti staff de nici o săptămână si faci doar ce te taie capul. Stergi reply-urile playerilor, editezi ce vrei tu si așa mai departe. Ai uitat că am acces la panoul moderatorului si vad absolut tot ce misti pe forum. Nu te tot umili degeaba, că nu are rost. Asuma-ti ce faci. Si ce legătură are skype-ul cu joc/forum? Pe skype-ul meu personal spun ce vreau si pun ce poze vreau. Si apropo, unde e formularea cu "dar na ce sa ceri de la unguri" pe care o aveai anterior si se vedea si in mesajul meu cu quote? Nu e, că mi l-ai sters. De acum se face print la totototot. Până te inveti că nu stergi decât comert/reclamă de pe forumul asta.

Nu uita, Kleine dragule, fac print la tot ce se întâmplă. Si faptul că stergi ce vrei, editezi ce vrei nu va rămâne nepedepsit.

ala212345678

Post by ala212345678 » Wed Nov 29, 2017 7:11 pm

parca aveam un mesaj aici=))
ai warn plus ban 3 zile ai acumulat mai mult de 3 warn uri Lorena ai primit unban azi in data de 01.12.2017

[a.d.m.]who

Post by [a.d.m.]who » Wed Dec 13, 2017 8:11 pm

[SGA]Kleine wrote:ai ceva la cap... am gresit , am fost intrebat pe breasla pentru ce colier milionar? si din instict am pus /n si am spus pentru un event ;) am gresit frate.

Asa continua cum ai inceput si pe skype ;)
Incearca sa nu mai confunzi # cu /n .
Unde nu sti si nu intelegi, INTREABA !
Image

Locked

Return to “Cazuri rezolvate raport Staff”