The End

Aici poti face urmatoarele:
-Sa te descri..
-Sa iti cauti jumatatea...
-Sa deschizi subiecte despre ce doresti inafara de
*Reclama,comert intre servere sau sa aduci jigniri unui jucator..
Nerespectarea conditiilor duce la T/C + cos gunoi !
[VIP]Admir

The End

Post by [VIP]Admir » Thu May 04, 2017 7:09 pm

A inceput scoala, pana acum sustineati ca sunt 100 de playeri on, in momentul asta sunt 5 in afara cercului si vre-o 20 in cerc care stau afk. Clientul v6 a fost un esec total ca altfel nu era scos de la download. S-a promis un 6.5 in 24 de ore, s-au mai promis niste iteme 50% care sa pice la drop, drept rasplata pentru cele intamplate. N-a aparut nici 6.5 nici itemele. Vreau sa va spun ca oferta cu borcanele pentru lacrimi este inca valabila. Pune-ti in pl.m mana pe mouse si faceti reclame!!!

Kizev

Re: The End

Post by Kizev » Thu May 04, 2017 7:37 pm

Câtă determinare, câtă inițiativă!! Felicitări!

[VIP]Adea

Post by [VIP]Adea » Thu May 04, 2017 7:49 pm

csf , asteptam .. altcv nu e de facut .. o sa scada srv si mai rau oricum ..daca se tot intarzie cu ''v6.5''. :roll:
Când poţi.. inspiră , când nu mai poţi expiră..
----------------------------------------

[VIP]Andra.

Post by [VIP]Andra. » Thu May 04, 2017 7:54 pm

ca de fiecare dată, mai bine de atât nu se putea zice :lol: csf,aşteaptă
Who are you?
Demon to some.Angel to others.

đéňīzDéjávüü

Post by đéňīzDéjávüü » Thu May 04, 2017 8:22 pm

acu' 1 an steelu' era steel , dar acu' ce s-a intamplat ma cu sv'u ? s-o dus pe p**a degeaba ati bagat clientu' crezi ca se reapuca cineva ? o p**a ma , cate conturi au fost banate csf .. daca ar fi fost debanate toate conturile , va zic eu ca poate era full sv'u csf s-o dus sv'u, asta e ..
Deniz.
Dejavuu' .
Bitch.
<3 .
oldfriends..;[

[dn]vali e vaca , [dn]hiromitsu e porc , [dn]vlad e gaina .

[VIP]Thor

Post by [VIP]Thor » Thu May 04, 2017 8:55 pm

đéňīzDéjávüü wrote:acu' 1 an steelu' era steel , dar acu' ce s-a intamplat ma cu sv'u ? s-o dus pe p**a degeaba ati bagat clientu' crezi ca se reapuca cineva ? o p**a ma , cate conturi au fost banate csf .. daca ar fi fost debanate toate conturile , va zic eu ca poate era full sv'u csf s-o dus sv'u, asta e ..
Fifty a gresit mult cu Gradele de pe sv SGA si altii care au luat upd pe $$$$$$$ sa va fie invatatura de minte , cand jucam eu prin 2015 era full map 1 red acu bate vantu` .. Steel sorry 4 u!

[VIP]Admir

Post by [VIP]Admir » Thu May 04, 2017 9:42 pm

N-ai sa vezi tu staff incapabil ca pe Steel pe nici un server. Pai jucam pe un server, scolo stafful pe toata perioada activitatii aveau conturile de player banate. Si sanctiunile sunt sanctiuni!
Ce mama dracu atatea iteme noi, maturii dracu care sunteti, iar bagati 10 milioane in aspecte ca sa dati 9k pe un skill din 44, pe o rasa din 4. Stiti macar ca Atacul Spiritului a fost conceput sa dea cel mai mare dmg? Stiti pe dracu.
Un server pvm hard, in care yangul, acel 1% la experienta si acea carte in plus citita sa aibe valoare, asta era o schimbare. Nu un alt client cu aceleasi buguri, alta interfata si un set nou de arme.
Stiti macar ca pe celelalte servere, celelalte skilluri dau si ele dmg?
De ce nu intra playeri? Simplu, din cauza disfunctiilor si lipsurilor de mai sus. Ce sa faca un player nou aici? Cand aude ala ca se da dmg doar pe risipa, si culmea, tre sa bagi 550lei ca sa ai un set bun, si toate astea pentru ce? Ca sa bage ala cu 100 rase fuluri de 100kk de la magazinul general. Unii ar spune " sa se scoata fullurile de la magazin, sa fie dropabile ", ei bine astia care spun asa, fac parte din clasa de jos a maturilor. Adica sunt aia care nu stiu sa priveasca lucrurile in ansamblu.
Stiti de ce sunt atatia playerii " batrani " pe server, si nu se mai apuca nimeni?
Pentru ca din miile alea de playeri de atunci, a ramas suta asta de acum, o suta proasta. Cine a fost destept s-a carat.
Poate face fifty vr-un pvm asa frumos. Ca pe pvp'ul nostru, avem sistem sa schimbam ch'ul, cand noi avem 25 de playeri on intr-un moment.
Adina, aia 700 de playeri... Erau logurile in acea zi. Nu numar de playeri conectati aleatoriu in 24 de ore.

Shotttt

Post by Shotttt » Fri May 05, 2017 12:28 am

Dejavuu vorbesti si tu o prostie mai mare ca tine :lol: Acum 1 an steelu„ o fost steel? sau acum 2-3 anii prostule.
Admire te-ai gasit tu ba boss cu topic-urii d-astea ca de fiecare data... Si domnu„ Mister care poate sa-si ia up cand vrea rala lui.
Ce conteaza daca sunt playeri pe steel sau nu? ai tu profit sau are x? Acest profit care chiar o fost sa zicem e a lui fifty care nu-i pasa de server nu vedetii?Staffu„ ce sa faca reclame sau sa se linga pe metin? linsu„ asta e putin altii mai plang pe aici si vrei sa faci echipa cu un asa staff? Nu ca-i tin partea Adinei,Diablei sa fiu direct ma pi.s pe ele dar n=are ce sa faca cu asa copii sa nu-i spun altfel.

T A Y L O R

Post by T A Y L O R » Fri May 05, 2017 2:18 am

Ma pis in persoanele care au scris mai sus, da.
Image

[VIP]Thor

Post by [VIP]Thor » Fri May 05, 2017 9:20 am

T A Y L O R wrote:Ma pis in persoanele care au scris mai sus, da.
Sa mor de nu imi place gajica din imagine (ma refer la blonda)
Cn e ? :D

Post Reply

Return to “Discutii Libere”