onn

Aici poti face urmatoarele:
-Sa te descri..
-Sa iti cauti jumatatea...
-Sa deschizi subiecte despre ce doresti inafara de
*Reclama,comert intre servere sau sa aduci jigniri unui jucator..
Nerespectarea conditiilor duce la T/C + cos gunoi !
Uhtred

onn

Post by Uhtred » Sun Apr 30, 2017 12:53 pm

v6 e on c**velor

[MOD]Lorena

Re: onn

Post by [MOD]Lorena » Sun Apr 30, 2017 12:59 pm

da, ştim şi noi ai warn pentru limbaj+edit .
Image
"Şi nu mă las până nu-mi pun numele-n lumină
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
♥♥ El amor no se compra❤ se gana! ♥♥
Image
Image

[Diva]Diabla

Post by [Diva]Diabla » Sun Apr 30, 2017 1:04 pm

esteeeee ;>

[VIP]Admir

Post by [VIP]Admir » Sun Apr 30, 2017 1:24 pm

Imi pare rau sa va dezamagesc, dar din cate vad eu momentan la V6, nu-i cine stie ce... Ma asteptam sa vad npc'uri noi cu functii noi, iteme noi la magazinul general, la cel de armuri/arme... 2-3 mape noi...Sunt acele sisteme noi, care... se putea juca si fara ele. E foarte naspa faptul ca tre' sa te joci pe rezolutie mare ca sa nu te deranjeze acea grila de jos, sa nu iti ocupe un sfert din chat. Cat despre bug'uri, pare ca sunt tot alea. Nu e nimic rezolvat. Iar mapa din colt care ocupa o parte buna a gameplay'ului datorita marimii, nici macar nu are buton de X, nu o poti inchide...

[VIP]Thor

Post by [VIP]Thor » Sun Apr 30, 2017 1:46 pm

[VIP]Admir wrote:Imi pare rau sa va dezamagesc, dar din cate vad eu momentan la V6, nu-i cine stie ce... Ma asteptam sa vad npc'uri noi cu functii noi, iteme noi la magazinul general, la cel de armuri/arme... 2-3 mape noi...Sunt acele sisteme noi, care... se putea juca si fara ele. E foarte naspa faptul ca tre' sa te joci pe rezolutie mare ca sa nu te deranjeze acea grila de jos, sa nu iti ocupe un sfert din chat. Cat despre bug'uri, pare ca sunt tot alea. Nu e nimic rezolvat. Iar mapa din colt care ocupa o parte buna a gameplay'ului datorita marimii, nici macar nu are buton de X, nu o poti inchide...
+ Invatatorii nu dau freze , Alchimist nefunctional , Mapa Blazing nu e functionala nici scoasa,Eroarea C++ mai persistenta ca inainte voi revenii daca mai gasesc cv.

[MOD]Lorena

Post by [MOD]Lorena » Sun Apr 30, 2017 1:49 pm

+1 şi eu mă aşteptam la npc noi/mape noi de farmat etc.. şi itm pentru evoluţii..
[VIP]Admir wrote:Imi pare rau sa va dezamagesc, dar din cate vad eu momentan la V6, nu-i cine stie ce... Ma asteptam sa vad npc'uri noi cu functii noi, iteme noi la magazinul general, la cel de armuri/arme... 2-3 mape noi...Sunt acele sisteme noi, care... se putea juca si fara ele. E foarte naspa faptul ca tre' sa te joci pe rezolutie mare ca sa nu te deranjeze acea grila de jos, sa nu iti ocupe un sfert din chat. Cat despre bug'uri, pare ca sunt tot alea. Nu e nimic rezolvat. Iar mapa din colt care ocupa o parte buna a gameplay'ului datorita marimii, nici macar nu are buton de X, nu o poti inchide...
Image
"Şi nu mă las până nu-mi pun numele-n lumină
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
♥♥ El amor no se compra❤ se gana! ♥♥
Image
Image

Kizev

Post by Kizev » Sun Apr 30, 2017 1:56 pm

Ma si miram sa ti placa, jur

Uhtred

Post by Uhtred » Sun Apr 30, 2017 2:03 pm

calmi
am vb cu fity, până marţi adaugă evoluţii noi şi rezolvă restu' de buguri (aşa mi o spus)

[Diva]Diabla

Post by [Diva]Diabla » Sun Apr 30, 2017 2:14 pm

uuuuuuu

[VIP]Thor

Post by [VIP]Thor » Sun Apr 30, 2017 2:38 pm

[MISS]Diabla wrote:uuuuuuu
x2

Locked

Return to “Discutii Libere”