Despre STAFF

Aici poti face urmatoarele:
-Sa te descri..
-Sa iti cauti jumatatea...
-Sa deschizi subiecte despre ce doresti inafara de
*Reclama,comert intre servere sau sa aduci jigniri unui jucator..
Nerespectarea conditiilor duce la T/C + cos gunoi !
[VIP]Admir

Re: Despre STAFF

Post by [VIP]Admir » Thu Aug 17, 2017 6:04 pm

[SGA]Hades wrote:Domnu ADMIR asa pare dar inpreuna putem face ceva daca stafuu se certa unu cu altu app playeri ce exemplu ia + stafuu nu are ce face daca de exemplu sa zicem ca vin playeri noi ce vede numa :certa si jigniri pe chat :?:
Cearta si jigniri?
Daca stai sa te gandesti putin ei se impart in doua tabere. Playeri VS Staff. Eu n-am vazut o cearta pe termen lung in care sa nu fie un membru Staff implicat.
Eu nu cred ca lumea se leaga de Kizev degeaba. (Dau exemplu pe el pentru ca nici eu nu il suport ca e un prefacut pe care il supara adevaru).
De ce nu se leaga de Berila ca e mai activ decat Kizev?
Vere daca nu te accepta lumea ca Staff mi se pare perfect normal sa te injure toti si sa te batjocoreasca.
Iti iei staff sa faci event si sa ajuti playerii, daca ei nu au nevoie de eventul tau si de ajutorul tau, iti ceri frumos ban si gata. Vorbesc in general stii, nu la persoana ta.

Nu vezi ca astia accepta sa fie injurati, batjocoriti, vorbiti, scarbiti un ultimul hal dar tot nu renunta la staff. Bravo ma, v-ati fu&e in cur pentru gradul ala. a.k.a Kizev.

[VIP]Sophie

Post by [VIP]Sophie » Thu Aug 17, 2017 6:13 pm

[VIP]Admir wrote:
[SGA]Hades wrote:Domnu ADMIR asa pare dar inpreuna putem face ceva daca stafuu se certa unu cu altu app playeri ce exemplu ia + stafuu nu are ce face daca de exemplu sa zicem ca vin playeri noi ce vede numa :certa si jigniri pe chat :?:
Cearta si jigniri?
Daca stai sa te gandesti putin ei se impart in doua tabere. Playeri VS Staff. Eu n-am vazut o cearta pe termen lung in care sa nu fie un membru Staff implicat.
Eu nu cred ca lumea se leaga de Kizev degeaba. (Dau exemplu pe el pentru ca nici eu nu il suport ca e un prefacut pe care il supara adevaru).
De ce nu se leaga de Berila ca e mai activ decat Kizev?
Vere daca nu te accepta lumea ca Staff mi se pare perfect normal sa te injure toti si sa te batjocoreasca.
Iti iei staff sa faci event si sa ajuti playerii, daca ei nu au nevoie de eventul tau si de ajutorul tau, iti ceri frumos ban si gata. Vorbesc in general stii, nu la persoana ta.

Nu vezi ca astia accepta sa fie injurati, batjocoriti, vorbiti, scarbiti un ultimul hal dar tot nu renunta la staff. Bravo ma, v-ati fu&e in cur pentru gradul ala. a.k.a Kizev.
ghici cine vine acum şi dă t.c
Image
Image
stay blessed

Kizev

Post by Kizev » Thu Aug 17, 2017 6:14 pm

[VIP]Sophie. wrote:
ce staff că în ultimele două zile doar ronak a fost activ, doar ronak a făcut evente, doar ronak a dat mute

care anume sunt ceilalți membrii staff?

Eu zic să te gândești mai bine cu cine ai făcut ieri event. Cine a fost on alataieri și a dat warn și mute. :*

[VIP]Admir

Post by [VIP]Admir » Thu Aug 17, 2017 6:20 pm

[SGA]Kizev wrote:
[VIP]Sophie. wrote:
ce staff că în ultimele două zile doar ronak a fost activ, doar ronak a făcut evente, doar ronak a dat mute

Eu zic să te gândești mai bine cu cine ai făcut ieri event. Cine a fost on alataieri și a dat warn și mute. :*
Vai tu domnu " Mai fac din cand in cand cate un blat cu Claudiu pe skype ", " o mai fac pe Adina sa imi mai bage nemoduri de care vreau eu si la playeri le dau dublurile mele de care n-am nevoie ", " mai cumperi 60 de moduri cu 50 de lei ". Stiu boss, n-am dovezi la asta nu e problema, mai bag si eu de la mine din cand in cand asa ca deh, tu niciodata n-ai facut ce mi-ai spus la telefon, mai sus.

[VIP]Sophie

Post by [VIP]Sophie » Thu Aug 17, 2017 6:21 pm

[SGA]Kizev wrote:
[VIP]Sophie. wrote:

eu zic să te gândeşti mai bine cine a făcut 7 evente la rând;*
Image
Image
stay blessed

[VIP]Miley

Post by [VIP]Miley » Thu Aug 17, 2017 6:28 pm

[VIP]Admir wrote: Vai tu domnu " Mai fac din cand in cand cate un blat cu Claudiu pe skype ", " o mai fac pe Adina sa imi mai bage nemoduri de care vreau eu si la playeri le dau dublurile mele de care n-am nevoie ", " mai cumperi 60 de moduri cu 50 de lei ". Stiu boss, n-am dovezi la asta nu e problema, mai bag si eu de la mine din cand in cand asa ca deh, tu niciodata n-ai facut ce mi-ai spus la telefon, mai sus.
:lol: ...
------------------------------
Image
------------------------------

https://www.youtube.com/watch?v=oHmBf4ExtZk

Kizev

Post by Kizev » Thu Aug 17, 2017 6:30 pm

Bine, de mâine îmi pun laptopul cu mine la ștrand să stau pe metin scz șefa

P.s. intru când pot, nu-i jobul meu. Am făcut și eu 3 într-o zi, când am putut și nu a fost cine. Mersi totuși pentru laude, dragilor. Acum mă întorc la berea mea, ne vedem pe server pe seară

Vali2

Post by Vali2 » Thu Aug 17, 2017 6:33 pm

[SGA]Kizev wrote:Bine, de mâine îmi pun laptopul cu mine la ștrand să stau pe metin scz șefa

P.s. intru când pot, nu-i jobul meu. Am făcut și eu 3 într-o zi, când am putut și nu a fost cine. Mersi totuși pentru laude, dragilor. Acum mă întorc la berea mea, ne vedem pe server pe seară
tu faci evente sub influenta alcoolului
wtf xd

[VIP]Sophie

Post by [VIP]Sophie » Thu Aug 17, 2017 6:34 pm

[SGA]Kizev wrote:Bine, de mâine îmi pun laptopul cu mine la ștrand să stau pe metin scz șefa

da măi nebunule că te ţin ăia la ştrand până la 10, nu-i aşa?
ce drc ştrand tu eşti la gârlă cu câmpul în faţă ca diabla şi ne zici nouă de ştrand
Image
Image
stay blessed

[VIP]Admir

Post by [VIP]Admir » Thu Aug 17, 2017 6:47 pm

Esti doar un gras, albicios la strand ce bea ursus ca n-are bani de Corona si sta pe forum. (Daca se uita vre-o fata la tine sa nu cumva sa crezi ca te place dracu... Se uita la prostu ala care bea bere si ii atarna burta pe jos cu ochii in forum, ca deh trebuia sa stie tot metinul ca Andru bea o bere.) E ok coae, stim toti cat esti de prost si te lauzi cu nimicuri d-astea. Noi suntem satui de asa ceva boss.
Tu te relaxezi la strand cu o bere dupa ce ai stat 2 luni in casa.
Noi ne relaxam acasa cu o apa rece dupa ce am stat 2 luni morti prin baruri si pe la gratare. Prostule!

Post Reply

Return to “Discutii Libere”