Hai sa deschidem putin ochii
Re: Hai sa deschidem putin ochii
Nu-ti mai bate capul cu o anonima
normal ca asta face...ca doar atat stie
We can't all be queens, someone has to clap when I go by.

''Si cel mai tare doare sa vezi persoana iubita ca iubeste pe altcineva''-Andru 2k16

''Si cel mai tare doare sa vezi persoana iubita ca iubeste pe altcineva''-Andru 2k16

-
[MOD]Mistic
E atat de importanta incat incep sa cred ca-mi consum datele nelimitate.Anna♕ wrote:Nu-ti mai bate capul cu o anonimanormal ca asta face...ca doar atat stie
![]()
Hai că iar deraiem de la subiect și nu ajungem nicăieri.Hai să vă zic eu câte ceva.Joc pe server ăsta de 3 ani,de când s-a deschis,știu cum era atunci și cum e acum.Pe vremea aia staff-ul știa cum să fie uniti nu ca toti copii de 15 ani care cred că daca au băgat 4 milioane sunt mari mafioți.După cum a zis Mistic staff-ul adevărat a plecat rând pe rând din cauza copiilor de 15 ani.Nu are rost să mai lungim vorba.Mistic și Anna respect pentru că nu vă ascundeti în fata monitorului și ziceti adevărul în fata.Cu respect RewooL
Te pupRewooL wrote:Hai că iar deraiem de la subiect și nu ajungem nicăieri.Hai să vă zic eu câte ceva.Joc pe server ăsta de 3 ani,de când s-a deschis,știu cum era atunci și cum e acum.Pe vremea aia staff-ul știa cum să fie uniti nu ca toti copii de 15 ani care cred că daca au băgat 4 milioane sunt mari mafioți.După cum a zis Mistic staff-ul adevărat a plecat rând pe rând din cauza copiilor de 15 ani.Nu are rost să mai lungim vorba.Mistic și Anna respect pentru că nu vă ascundeti în fata monitorului și ziceti adevărul în fata.Cu respect RewooL

Ceva diferit față de acum?

▶ Pe joc: [GM]Lexx / [Dn]Lexx / Lexx
▶ Discord: Lexx#7523
▶ Youtube: http://www.youtube.com/LexxGaming
▶ Facebook: https://www.facebook.com/lexx.gaming.75
▶ Server de Discord: https://dsc.gg/metin2steel

bă ,sunteţi toţi nişte cretini
ne doare-n ... că te-ai lăsat de mt ,atât circ
Era seară într-o noapte .
-
[MOD]Mistic
Prietene daca nu erai prost, erai destept. Si pun pariu ca nu intelegi asta.Valică wrote:bă ,sunteţi toţi nişte cretini
Nu asta era ideea, dar Vali al nostru pe care il stim si il iubim e cam inaptValică wrote:bă ,sunteţi toţi nişte cretini

Ceea ce îi ţine în Staff --> 300/400 de lei. Nu cred că putem schimba asta cumva. O reclamă --> Up . Am spus-o şi o tot spun, nu reclamele făcute de voi aduc playeri pe joc. Dacă stilu de joc e plăcut se duce vorba, dacă e plictiseală şi nu ai ce face în afară de un set pvm să creşti lvl 100, cum vin aşa pleacă. Mă bucur că Diabla a scăzut in grad, se putea şi mai mult dar poate pe viitor...cine ştie ? Doamne ajută! Şi mai sunt mulţi care stau în mapa de GM doar să ne trimită map 1 că în rest...doar participă la evente şi... afk pentru că se fac comerţuri în mape şi nu e nevoie de el (Sall Taz).
Am părăsit fundu' iadului pentru cel al mamei tale!