ho ca vorbesti prostii, de fapt e primul ban printeso.....si daca ma uit bine in regulament trebuia sa am 3 zilela fel ca ei şi tu ai primit mai multe şanse , nu una .
Imi place cum facea Fifty treburile !
Re: Imi place cum facea Fifty treburile !
A girl should be two things: classy and fabulous.

- 2Pac&SlimShady
S-a gasit "Domnisoara" din staff aka Tabla , fata care a facut reclama fiind LADY , si a sters 100 de topicuri pe forum . Eu in locu lu' Bogdan iti bagam caltabosu-n gura daca te mai prindeam pe sv.

- [Diva]Diabla
uite , eu nu am primit a 2-a şansă şi au trecut suficiente luni de când am alt staff .
Draga mea , dacă nu aveai abateri peste abateri , dacă nu încălcai regulamentul de pe un cont bugat dacă rămâneai în jail aşa cum trebuia
[ai avut jail permanent de 2 ori , ai fost eliberată de SilenT , asta se numeşte o a 2-a şansă ] ; nu făceai abuz de comenzi din jail POATE stătea altfel treaba , dar uite că nu stă . Ţi-ai făcut-o cu mâna ta !
Subiect închis !
Draga mea , dacă nu aveai abateri peste abateri , dacă nu încălcai regulamentul de pe un cont bugat dacă rămâneai în jail aşa cum trebuia
[ai avut jail permanent de 2 ori , ai fost eliberată de SilenT , asta se numeşte o a 2-a şansă ] ; nu făceai abuz de comenzi din jail POATE stătea altfel treaba , dar uite că nu stă . Ţi-ai făcut-o cu mâna ta !
Subiect închis !