Aici poti face urmatoarele:
-Sa te descri..
-Sa iti cauti jumatatea...
-Sa deschizi subiecte despre ce doresti inafara de
*Reclama,comert intre servere sau sa aduci jigniri unui jucator..
Nerespectarea conditiilor duce la T/C + cos gunoi !
-
[VIP]Admir
- [VIP]Admir
-
Profile
Pana respectivului i se mai face o reclamatie în care să ia suspend o zi sau 3 zile. Apoi se raspunde si la asta cu mesajul " T/C are suspend ".
Am observat asta la Fața de Talpă.
-
[VIP]Kito
- [VIP]Kito
-
Profile
[VIP]Admir wrote:Pana respectivului i se mai face o reclamatie în care să ia suspend o zi sau 3 zile. Apoi se raspunde si la asta cu mesajul " T/C are suspend ".
Faza e ca ala nu are dovada iar Fifty 100% nu a verificat absolut nimic.
In schimb el isi continua "activitatea" (de doi bani de altfel la cum vorbeste cu playerii) fara nici un stres.
-
[VIP]Admir
- [VIP]Admir
-
Profile
[VIP]Kito wrote:[VIP]Admir wrote:Pana respectivului i se mai face o reclamatie în care să ia suspend o zi sau 3 zile. Apoi se raspunde si la asta cu mesajul " T/C are suspend ".
Faza e ca ala nu are dovada iar Fifty 100% nu a verificat absolut nimic.
In schimb el isi continua "activitatea" (de doi bani de altfel la cum vorbeste cu playerii) fara nici un stres.
Dar nu are nevoie de dovadă. El nu o sa posteze dovadă niciodată. Fifty a răspuns acolo doar ca sa nu se mai insiste pe reclamatie pana atunci când se va întâmpla ce am scris in primul reply. Dacă faci acum o reclamatie pe baza acele reclamații, ti se va spune ca deja raspuns Fifty. Fifty si-a luat toată răspunderea asupra lui. Deci intr-un fel sau altul se evita suspendarea acum.
-
[VIP]Kito
- [VIP]Kito
-
Profile
Lucruri "mai importante" sunt mereu. Faza e ca trebuiesc facute si cele mai "neimportante" (Desi nu cred ca e neimportant subiectul respectiv).
P.S: Nu mai incercati sa va scoateti cu acel "v40", nici pe actualul v6 nu ati scapat de BUG-uri si e de ceva timp in functiune.
Probabil nu sunt importante.
-
[VIP]Admir
- [VIP]Admir
-
Profile
Ce log-uri sa se mai verifice ca de atunci pana acum s-au sters.
-
[VIP]Celesty
- [VIP]Celesty
-
Profile
by [VIP]Celesty » Sat May 26, 2018 6:48 pm
[VIP]Kito wrote:Cate saptamani mai trebuie sa treaca pana se va lua o decizie la reclamatia asta?
viewtopic.php?f=9&t=26648
Au trecut deja 21 zile

Buna
- Regulamentul Metin2Steel nu prevede un numar de zile in care sa fie rezolvata o reclamatie !
- O sa dureze cat este necesar.
Asa ca
TACI!