Trebuie sa ridic donatia in aceasta seara! Am incercat rr la router degeaba.
Eroare
Re: Eroare
Cateva solutii probabile,
1.Restart la rooter/modem/internet.
2. Stergi metinul si il iei din nou de pe site
3. In caz ca il aveai pe /C il salvezi pe /D sau invers
4. Intrii in clientul nou descarcat prin update.exe
5. Bagi metinul la exceptii la antivirus/ sau stergi sau dezinstalezi antivirusul.
6. Dai depanare compatibilitate pe ''Metin2Steel.exe'' si selectezi sa ruleze pentru tipul tau de windows sau selectezi ''Windows 7''
7. Intrii cu Run as Administrator in client!
atunci când apare ' ch închis ' : viewtopic.php?f=8&t=17632&p=81697#p81697
Daca nici asa nu merge astepti cateva zile/ore si se v-a rezolva de la sine
PS: Donatia se poate ridica si ziua urmatoare daca nu ai fost on in ziua precedenta.
1.Restart la rooter/modem/internet.
2. Stergi metinul si il iei din nou de pe site
3. In caz ca il aveai pe /C il salvezi pe /D sau invers
4. Intrii in clientul nou descarcat prin update.exe
5. Bagi metinul la exceptii la antivirus/ sau stergi sau dezinstalezi antivirusul.
6. Dai depanare compatibilitate pe ''Metin2Steel.exe'' si selectezi sa ruleze pentru tipul tau de windows sau selectezi ''Windows 7''
7. Intrii cu Run as Administrator in client!
atunci când apare ' ch închis ' : viewtopic.php?f=8&t=17632&p=81697#p81697
Daca nici asa nu merge astepti cateva zile/ore si se v-a rezolva de la sine
PS: Donatia se poate ridica si ziua urmatoare daca nu ai fost on in ziua precedenta.

▶ Pe joc: [GM]Lexx / [Dn]Lexx / Lexx
▶ Discord: Lexx#7523
▶ Youtube: http://www.youtube.com/LexxGaming
▶ Facebook: https://www.facebook.com/lexx.gaming.75
▶ Server de Discord: https://dsc.gg/metin2steel

In cel mai rau caz este din cauza Routerului , Nu al pc-ului ,Incearca sa iti reinstalezi Driver-ul de la placa de retea posibil sa ai probleme cu acele programe sau incearca sa le faci update.

- [Diva]Diabla
Stefan12 wrote:In cel mai rau caz este din cauza Routerului , Nu al pc-ului ,Incearca sa iti reinstalezi Driver-ul de la placa de retea posibil sa ai probleme cu acele programe sau incearca sa le faci update.
să mai încerci din când în când să dai un restart la router
Încă ceva , se poate fii şi din cauza datelor de transfer , dacă ai veteza mică se poate întâmpla şi din cauza aceea , încearcă totuşi să faci şi o scanare la pc contra viruşilor şi contra programelor vechii , se poate face cu Avast , Incă ceva dacă ai doi Antiviruşi in pc vezi că-ţi dăunează foarte grav , îţi distrug programele până ţi-le şterge de tot si posibil să îţi dăuneze si hdd-ului.[MISS]Diabla wrote:Stefan12 wrote:In cel mai rau caz este din cauza Routerului , Nu al pc-ului ,Incearca sa iti reinstalezi Driver-ul de la placa de retea posibil sa ai probleme cu acele programe sau incearca sa le faci update.
să mai încerci din când în când să dai un restart la router

- [MOD]Lorena
Ai primit toate exemplele posibile ,dacă nici aşa nu merge schimbă windowsul .p.s dacă nici cu windows nou nu merge e de la internet t/c.

"Şi nu mă las până nu-mi pun numele-n lumină
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
♥♥ El amor no se compra❤ se gana! ♥♥