bine ca dati rpd T/C cu un raspuns care nici voi nu il stiti

Intreaba-ne si noi iti vom raspunde in cel mai scurt timp posibil!
Impartaseste o problema cu noi pentru a incerca sa o rezolvam!
Stefan12

bine ca dati rpd T/C cu un raspuns care nici voi nu il stiti

Post by Stefan12 » Fri Feb 05, 2016 2:32 pm

Donatia pnm dar codurile care le-am facut din neg..unde sunt , da bravo ma E misto asa nu aveam 1000 cod pe cont acum mai ia atata mod .....ca vezi doamne....si 1000 si ceva B bravo va felicit dragi mei ....
Macar stiu ca cei care fac parte din membri staff vor avea totul inapoi..
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

[VIP]Adea

Re: bine ca dati rpd T/C cu un raspuns care nici voi nu il s

Post by [VIP]Adea » Fri Feb 05, 2016 2:40 pm

Să fii sigur ca primii care primesc ☆TOT☆ înapoi sunt membrii staff...chiar daca au facut modurile doar din negoturi...că de..sunt staff..noi playeri...csm.
Când poţi.. inspiră , când nu mai poţi expiră..
----------------------------------------

[VIP]Adinna

Post by [VIP]Adinna » Fri Feb 05, 2016 2:49 pm

Stefan12 wrote: Macar stiu ca cei care fac parte din membri staff vor avea totul inapoi..
Vă rog eu frumos, nu mai vorbiţi dacă nu ştiţi.
Faceţi afirmaţii gratuite care nu îşi au rostul. ;)
Image

Stefan12

Post by Stefan12 » Fri Feb 05, 2016 2:51 pm

Lora wrote:Să fii sigur ca primii care primesc ☆TOT☆ înapoi sunt membrii staff...chiar daca au facut modurile doar din negoturi...că de..sunt staff..noi playeri...csm.
Am facut poze la toate modurile acum 2 zile care le aveam pe cont daca nu le primesc sa vezi circ ce iei sunt responsabili pentru tot ce s-a intamplat , nici macar cei din staff nu stiu iei doar stiu sa zica ca se vor recupera cei dupa data de 21-12-2015 pnm si cei care au contu de un an 2 nu au patit nimic si acum se trezesc tam tam sa spuna ca sau pierdut toate ...
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

[VIP]Sophieee

Post by [VIP]Sophieee » Fri Feb 05, 2016 3:31 pm

[MISS]Adinna wrote:
Stefan12 wrote: Macar stiu ca cei care fac parte din membri staff vor avea totul inapoi..
Vă rog eu frumos, nu mai vorbiţi dacă nu ştiţi.
Faceţi afirmaţii gratuite care nu îşi au rostul. ;)
Să ştii că e aşa, Adinna.
Să fac o comparaţie?
Ştii şi tu când Bad mi-a luat modurile, dap, avea contul meu pambam pa moduri. Şi mai ştii şi când Miţi a furat-o pe Diabla aka Bella, în acelaşi mod, avea contul DAT DE EA, pa moduri. :!: MEMBRII STAFF/BOGDAN NU RĂSPUND DE ITEME PIERDUTE :!: Atunci de ce dreacu aia şi-a primit modurile înapoi & miţi a luat ban iar eu nu am recuperat nimic, chiar dacă am sunat la fifty? Aşa că terminaţi cu vrăjelile astea şi nu mai mâncaţi căcat cum că membrii staff sunt favorizaţi când vine vorba de moduri, pentru că AŞA E.
Passe, passe, passera, la dernière restera

Stefan12

Post by Stefan12 » Fri Feb 05, 2016 3:44 pm

Pe mine nu ma intereseaza sa mi-se de-a toate modurile care le-am avut pe cont pentru ca sunt vina lor ca nu au avut grija de date...si va zic eu ca osa se lase multi chiar foarte multi playeri si nu cred ca osa se apuce alti noi cand osa se auda ceea ce s-a intamplat .
Eu v-am spus am pozele facut cu 2 zile inainte sa se intample asta si imi vreau numele inpoi de dn "[Dn]GeForce" si modurile care le-am avut pe el..ca nu imi pierd atatia ani din si atatea ore care am stat pe sv ,cand eram eu on pe sv nu mai era nici-un membru staff on va spun eu ...
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Legendarul01

Post by Legendarul01 » Fri Feb 05, 2016 3:46 pm

Daca chiar se va intampla sa dispara itemele. eu garantez 100% ca serveru-l asta se va inchide ;)
^^

•Mereluş♚♕✌.

Post by •Mereluş♚♕✌. » Fri Feb 05, 2016 3:47 pm

Stefan12 wrote:Pe mine nu ma intereseaza sa mi-se de-a toate modurile care le-am avut pe cont pentru ca sunt vina lor ca nu au avut grija de date...si va zic eu ca osa se lase multi chiar foarte multi playeri si nu cred ca osa se apuce alti noi cand osa se auda ceea ce s-a intamplat .
Eu v-am spus am pozele facut cu 2 zile inainte sa se intample asta si imi vreau numele inpoi de dn "[Dn]GeForce" si modurile care le-am avut pe el..ca nu imi pierd atatia ani din si atatea ore care am stat pe sv ,cand eram eu on pe sv nu mai era nici-un membru staff on va spun eu ...
Bă vere da' mai taci dreq că 70% din modurile tale sunt furate
Prăduitorilor ăştia nesătuli de moduri
Image -by Afinuţz
Image

Stefan12

Post by Stefan12 » Fri Feb 05, 2016 3:49 pm

•Mereluş♚♕✌. wrote:
Stefan12 wrote:Pe mine nu ma intereseaza sa mi-se de-a toate modurile care le-am avut pe cont pentru ca sunt vina lor ca nu au avut grija de date...si va zic eu ca osa se lase multi chiar foarte multi playeri si nu cred ca osa se apuce alti noi cand osa se auda ceea ce s-a intamplat .
Bă vere da' mai taci dreq că 70% din modurile tale sunt furate
Prăduitorilor ăştia nesătuli de moduri
Ba boss esti tu asa sigur , macar nici nu taci vii cu comentari care nici macar nu le sti sa mor eu , auzi cica furate :)))))
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Legendarul01

Post by Legendarul01 » Fri Feb 05, 2016 3:49 pm

I-auzi Geo :lol: :lol:
^^