cont / sv
-
[Lady]Bia
Re: cont / sv
Nu se ştie nimic de cele nemod dar presupun că nu . . singurul lucru pe care mi l-a spus Bogdan este că cei ce au donat după 21.12.2015 o să îşi primească donaţia...
Pai eu joc de 3 ani steel =))))) si vrei sa zici ca nici un sfert de pe sv nu isi i-au modurile inapoi ? =)))
Pai cum daca joc de 3 ani si vi cu 12.12.2015. =)))))) mor ... sa vezi ce scandal iese pentru chestia asta =)) , ca multi au donat acu` multa vreme ... si nu e corect... asta zic eu ... ca nu am stat 80 k minute on pt nimic...
"raul3500" Se refera ca cei care au donat pana in data de 21.12.2015 au fost afectati mai exact daca au pierdut modurile sau nu , si daca sau pierdut daca se mai pot recupera ...

Eu is de parere ca s-au dus pe pwla toate conturile ..uite cont facut anu` trecut 0 minute 0 caractere[Lady]Bia wrote:Dacă ai contul vechi [făcut înainte de 21.12.2015] nu este afectat nimic!

-
[Lady]Bia
Aşa aţi spus şi prima dată şi se rezolvase problema pe moment şi aveam tot pe cont, toate minutele jucate, ABSOLUT TOT! nu vă mai daţi cu presupusul.
Bia nu te supara pe mine dar "Daca" nu se rezolva cei care au donat pana in data de 21.12.2015 ce osa faca ??? Inseamna ca sau dus niste bani asa aiurea ...daca iei nu isi mai pot recupera modurile[Lady]Bia wrote:Aşa aţi spus şi prima dată şi se rezolvase problema pe moment şi aveam tot pe cont, toate minutele jucate, ABSOLUT TOT! nu vă mai daţi cu presupusul.

Dar e gata pana la 00:00 ca sunt curios ce o sa fie pe sv.
)).