update de 2014 pe alte servere , la noi in 2017

Intreaba-ne si noi iti vom raspunde in cel mai scurt timp posibil!
Impartaseste o problema cu noi pentru a incerca sa o rezolvam!
[GM]Lexx

Re: update de 2014 pe alte servere , la noi in 2017

Post by [GM]Lexx » Thu Dec 15, 2016 10:52 pm

up
Image

▶ Pe joc: [GM]Lexx / [Dn]Lexx / Lexx
▶ Discord: Lexx#7523
▶ Youtube: http://www.youtube.com/LexxGaming
▶ Facebook: https://www.facebook.com/lexx.gaming.75
▶ Server de Discord: https://dsc.gg/metin2steel

Image

[VIP]Adea

Post by [VIP]Adea » Fri Dec 16, 2016 7:53 am

Mama , ce mult s a schimbat steel , doar iteme noi !
Când poţi.. inspiră , când nu mai poţi expiră..
----------------------------------------

[VIP]Admir

Post by [VIP]Admir » Fri Dec 16, 2016 8:09 pm

Ce rost ar avea niste iteme noi? Cine din aia care s-au lasat s-ar apuca iar de Steel pentru cateva aspecte in + ? Ce rost are sa se bage iteme noi la donatii daca sunt playeri care nu doneaza? Ce rost are sa se mai bage 5 evolutii in + la armele de level 65 daca oricum se vor evolua cu 3 perle din fiecare si tot misterul se va consuma in mai putin de 5 minute. Ce rost are sa se mai adauge alte accesorii noi cand daca le ai full pe cele teea e ca si cum ai avea mod...

Eu cred ca unora le e lene sa gandeasca... 3 iteme in plus la donatii nu aduce cu nimic mai multi playeri.
Intra foarte multi pe server. Dar in acelasi timp se si lasa... Steelu numai are nimic care sa te atraga ca si incepator.
De exemplu: Eu cand m-am apucat de steel am fost foarte entuziasmat de acel npc de la care iti luai viteze maxime (atac,miscare,slbz).
Cum frate sa se apuce cineva de server'u asta cand nici macar nu poti sa farmezi pentru iteme... Efectiv pe serveru asta un player nou nu poate farma pentru iteme. Sunt unii d-aia limitati, cand se apuca de un server ei stiu un singurl lucru. Ca sa devina buni tre' sa farmeze, tre' sa farmeze si tot asa. Pai pe Steel cum poti farma cand in v2 faci level 100 in 5 minute si numai ai drop?
In loc sa se rezolve esentialul si ce e important vad ca se fac iconitele la bresle.
Sa numai spun de numarul exagerat de membri staff cand daca la ora 12 pui toti membri staff sa intre pe conturi, numarul lor va depasii numarul de playeri... Si a cui e vina? Simplu, a tuturor "inteligentilor" din staff care nu-au nici buletin de 18 ani,*exceptii* si aia care au il au degeaba. Aia care pana acum erau playeri si injurau staffu si acum ei cred ca datorita lor a ramas steelu in picioare. Aia care cred ca ce fac ei cu evenimentele lor de 2 lei numai face nimeni. Asta e problema pe Steel. Prea multi, actioneaza prea mult fara prea multa minte. Prea multe favorizari. Prea multe sanctiuni aplicate doar pentru simplu fapt ca
"X admir m-a fu** in anus pe mine Diabla, si eu acum de a dracu si de taranca ce sunt eu o sa ii dau un warn pe forum degeaba. Ca sa vada cu cine s-a pus."

[GM]Lexx

Post by [GM]Lexx » Fri Dec 16, 2016 8:22 pm

[VIP]Admir wrote:Ce rost ar avea niste iteme noi? Cine din aia care s-au lasat s-ar apuca iar de Steel pentru cateva aspecte in + ? Ce rost are sa se bage iteme noi la donatii daca sunt playeri care nu doneaza? Ce rost are sa se mai bage 5 evolutii in + la armele de level 65 daca oricum se vor evolua cu 3 perle din fiecare si tot misterul se va consuma in mai putin de 5 minute. Ce rost are sa se mai adauge alte accesorii noi cand daca le ai full pe cele teea e ca si cum ai avea mod...

Eu cred ca unora le e lene sa gandeasca... 3 iteme in plus la donatii nu aduce cu nimic mai multi playeri.
Intra foarte multi pe server. Dar in acelasi timp se si lasa... Steelu numai are nimic care sa te atraga ca si incepator.
De exemplu: Eu cand m-am apucat de steel am fost foarte entuziasmat de acel npc de la care iti luai viteze maxime (atac,miscare,slbz).
Cum frate sa se apuce cineva de server'u asta cand nici macar nu poti sa farmezi pentru iteme... Efectiv pe serveru asta un player nou nu poate farma pentru iteme. Sunt unii d-aia limitati, cand se apuca de un server ei stiu un singurl lucru. Ca sa devina buni tre' sa farmeze, tre' sa farmeze si tot asa. Pai pe Steel cum poti farma cand in v2 faci level 100 in 5 minute si numai ai drop?
In loc sa se rezolve esentialul si ce e important vad ca se fac iconitele la bresle.
Sa numai spun de numarul exagerat de membri staff cand daca la ora 12 pui toti membri staff sa intre pe conturi, numarul lor va depasii numarul de playeri... Si a cui e vina? Simplu, a tuturor "inteligentilor" din staff care nu-au nici buletin de 18 ani,*exceptii* si aia care au il au degeaba. Aia care pana acum erau playeri si injurau staffu si acum ei cred ca datorita lor a ramas steelu in picioare. Aia care cred ca ce fac ei cu evenimentele lor de 2 lei numai face nimeni. Asta e problema pe Steel. Prea multi, actioneaza prea mult fara prea multa minte. Prea multe favorizari. Prea multe sanctiuni aplicate doar pentru simplu fapt ca
"X admir m-a fu** in anus pe mine Diabla, si eu acum de a dracu si de taranca ce sunt eu o sa ii dau un warn pe forum degeaba. Ca sa vada cu cine s-a pus."
TRUE!
Image

▶ Pe joc: [GM]Lexx / [Dn]Lexx / Lexx
▶ Discord: Lexx#7523
▶ Youtube: http://www.youtube.com/LexxGaming
▶ Facebook: https://www.facebook.com/lexx.gaming.75
▶ Server de Discord: https://dsc.gg/metin2steel

Image

ThorKida

Post by ThorKida » Fri Dec 16, 2016 9:43 pm

Ca acest server sa isi revina ca prin minune ar fii frumos sa se sa se dea un restart la conturi.
Sa nu mai fie moduri. Daca sv scapa de moduri are sanse sa isi revina , cine a donat 50 . 60 de lei asta ee unii ar da orice ca sv sa fie clasic, aia care au donat Sute sau Mii de lei ...SA FITI SANATOSI BANII ORICUM NU II MAI VEDETI, MODURILE ORICUM VA PLICTISEATI DE ELE.Asta ar fii un inceput. Sa se implementeze clientul de 40k si sa se adauge evolutii,sisteme,drop-uri, si multe alte chestii noi, fiindca sv e invechit a ramas exact ca in perioada deschiderii ,, e ca atunci cand iti iei un iPhone si iti dai seama ca te-ai plictisit de el si cauti alt telefon. Nu te mai atrage nu mai e misterul ala ca la inceput Modurile au fost si ele odata... ceva au trecut trb sa aduci cv nou intotdeauna asta trebuie facut la un joc MMO . Dar din pacate nu avem nicio posibilitate .....vorba englezului It's too fucking late...no chance...bye bye.
Image
Image

[VIP]Robii

Post by [VIP]Robii » Fri Dec 16, 2016 10:22 pm

ThorKida wrote:Ca acest server sa isi revina ca prin minune ar fii frumos sa se sa se dea un restart la conturi.
Sa nu mai fie moduri. Daca sv scapa de moduri are sanse sa isi revina , cine a donat 50 . 60 de lei asta ee unii ar da orice ca sv sa fie clasic, aia care au donat Sute sau Mii de lei ...SA FITI SANATOSI BANII ORICUM NU II MAI VEDETI, MODURILE ORICUM VA PLICTISEATI DE ELE.Asta ar fii un inceput. Sa se implementeze clientul de 40k si sa se adauge evolutii,sisteme,drop-uri, si multe alte chestii noi, fiindca sv e invechit a ramas exact ca in perioada deschiderii ,, e ca atunci cand iti iei un iPhone si iti dai seama ca te-ai plictisit de el si cauti alt telefon. Nu te mai atrage nu mai e misterul ala ca la inceput Modurile au fost si ele odata... ceva au trecut trb sa aduci cv nou intotdeauna asta trebuie facut la un joc MMO . Dar din pacate nu avem nicio posibilitate .....vorba englezului It's too fucking late...no chance...bye bye.
Sunt de acord la unele faze dar la faza cu rr la conturi nu ... sincer eu nu m-am plictisit de moduri :). Dar la faza cu chestii /evolutii/implementarii sunt 100% si , Bogdane chiar ar ajuta mai multe chestii noi bagate la donatii sau la nemod pt simplu fapt ca lumea cauta ceva nou...gen 5 inv, sa iti arate ce bns ai, sistemul cu banii la bosii. Sunt propuse chestii interesante unele chiar prea usoare de inplementat unele sugestii au chiar si fisierele cu chestiile propuse. Asta e ... Scuze de greseli..

Image
Some said "fire" when the fire was ice

[VIP]Adea

Post by [VIP]Adea » Sat Dec 17, 2016 1:20 pm

ThorKida wrote:Ca acest server sa isi revina ca prin minune ar fii frumos sa se sa se dea un restart la conturi.
La faza cu rr, hai sa iti dau un exemplu.

Te chinui "ani" sa strangi un ban ca sa iti iei o casa, ai banii dar nu gasesti casa pe care o vrei...si gasesti o casa intr un cartier in care nu locuieste aproape nimeni si vin eu si ti o dărâm ca nu e populat orasul si daca ma apuc sa daram fiecare casa asa ar venii lumea...si tu nu primesti niciun ban inapoi, cam asa te ai exprimat tu la faza cu rr la conturi.

Lol? Nu conteaza, poate sa doneze 1 player si 5 lei ca tot nu ar fii de acord sa se dea rr la conturi, de playerii nemod care si-au facut seturi nemod full, ce zici de ei?...ganditi si voi inainte...astia care tot vreti rr la conturi,vreti rr la conturi? Faceti cv sa primiti ban permanent chiar prin stergere si o luat voi de la capat, nu trebuie sa sufere altu' la propunerea altuia.

Ceaw, up.
Când poţi.. inspiră , când nu mai poţi expiră..
----------------------------------------

ThorKida

Post by ThorKida » Sat Dec 17, 2016 11:00 pm

[VIP]Adea wrote:
La faza cu rr, hai sa iti dau un exemplu.

Te chinui "ani" sa strangi un ban ca sa iti iei o casa, ai banii dar nu gasesti casa pe care o vrei...si gasesti o casa intr un cartier in care nu locuieste aproape nimeni si vin eu si ti o dărâm ca nu e populat orasul si daca ma apuc sa daram fiecare casa asa ar venii lumea...si tu nu primesti niciun ban inapoi, cam asa te ai exprimat tu la faza cu rr la conturi.

Lol? Nu conteaza, poate sa doneze 1 player si 5 lei ca tot nu ar fii de acord sa se dea rr la conturi, de playerii nemod care si-au facut seturi nemod full, ce zici de ei?...ganditi si voi inainte...astia care tot vreti rr la conturi,vreti rr la conturi? Faceti cv sa primiti ban permanent chiar prin stergere si o luat voi de la capat, nu trebuie sa sufere altu' la propunerea altuia.

Ceaw, up.
Poate ca rr e prea mult dar un Remake nu ar strica.
Image
Image

[SGA]Dany

Post by [SGA]Dany » Mon Mar 06, 2017 12:38 pm

Up!
Image

[Diva]Diabla

Post by [Diva]Diabla » Tue Mar 07, 2017 12:23 am

[VIP]Adea wrote:Cand o sa se dea up la srv? Cu chestii noi 2017 aka 2014 care nu sunt copiate si inventate din cap?

Vreau si cred ca vrem un raspuns concret nu cum a spus silent si multi altii din staff acm 3 luni si cv ca in 2 saptamani e gata si in a 3 -a saptamana deja o sa fie implementate toate aburelile de la sugestii si sfaturi ++ multe altele .

e bine ca vrei

Locked

Return to “Probleme si Intrebari - Problems and Questions”