Va salut !

Intreaba-ne si noi iti vom raspunde in cel mai scurt timp posibil!
Impartaseste o problema cu noi pentru a incerca sa o rezolvam!
MegaFitze

Va salut !

Post by MegaFitze » Tue Jan 24, 2017 11:11 pm

Nu vreau sa acuz pe nimeni ,nu a gresit nimeni doar ca am o problema ,am donat codul de 5 euro lui (ADM)WHO am cerut colier ayrun si bns-urile respective ,bun cand mi-a dat negot mi-a aparut ”fiere” am intrebat ce-i cu fierea si a zis sa-mi dau update la client .. mi-a explicat cum infine .Am iesit din joc si am dat pe update.exe pe la 20% mi-a dat ”update client error” am mai incercat odata ,la fel aceeasi erroare . Am stins pc-ul ,la fel aceeasi erroare ,am intrat in joc si tot nu vedeam nimic in inventar nici macar fierea respectiva. am iesit si am sters detot metin-ul .l-am descarcat din nou si am intrat si cu patcherul si la fel nu am vazut nimic . am incercat din nou update.exe pe noul client descarcat si la fel a venit cu erroarea ”client update error” :( va rog din suflet sa se faca ceva chiar sunt distrus..si da who mi-a zi ca asteapta pana dau update si am iesit vreo 5 minute pana mi-a dat prima erroare si cand am intrat nu mai era on :((( deci imi venea sa plang .. Astept un raspuns cat mai repede posibil . Va multumesc pentru intelegere !!
ps : numele joc : MegaFitza
Image
Image
Image
Image
Image
Image

[MOD]Lorena

Re: Va salut !

Post by [MOD]Lorena » Tue Jan 24, 2017 11:47 pm

Nu te-a păcălit WHO cu absolut nimic, dacă asta incerci să insinuezi itm il ai acolo, incearca să rezolvi problema cu nou "update" şi o să iți apară baftă.
Image
"Şi nu mă las până nu-mi pun numele-n lumină
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
♥♥ El amor no se compra❤ se gana! ♥♥
Image
Image

MegaFitze

Post by MegaFitze » Tue Jan 24, 2017 11:58 pm

Nici nu incerc sa insinuez asa ceva ..dar eu m-am chinuit vreo 2 ore sa rezolv problema si nu pot.si nu sunt chiar asa paralel cu rezolvarea unei errori ...dar spune si tu ce sa mai fac? am descarcat jocul din nou si fix aceeasi problema am ..eu nu ma mai chinui ,sa intre la mine pe cont si sa ia colierul si sa-mi dea altceva ce nu este in update-ul nou ..ma multumesc cu orice mod ca nu am nici unul :) evident vreau ceva de war arma/armura nu conteaza .
Image
Image
Image
Image
Image
Image

[MOD]Lorena

Post by [MOD]Lorena » Wed Jan 25, 2017 12:51 am

Dacă vrei să il schimbi din nou trebuie să donezi 5 lei...
Image
"Şi nu mă las până nu-mi pun numele-n lumină
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
♥♥ El amor no se compra❤ se gana! ♥♥
Image
Image

MegaFitze

Post by MegaFitze » Wed Jan 25, 2017 1:18 am

Bai fratelemeu cum adica inca 5 lei ??? adica dau 5 euro pe nimic si acuma tot eu sa platesc? sa iti fie rusine pentru raspunsul acela mai bine nu scriai nimic . astept un raspuns de la who si daca chiar vrea i mai dau inca 5 lei sa-mi primesc itemul pana la urma.. dar lorena cu parere de rau faci o comunitate asa mare de rusine ! cum sa zici unui player nou de 2 zile dupa ce a platit 5 euro si nu a primit nimic sa i zici sa mai dea 5 lei ? urat din partea ta .
Image
Image
Image
Image
Image
Image

[VIP]Admir

Post by [VIP]Admir » Wed Jan 25, 2017 1:28 am

https://mega.nz/#!oINg2bgA!Ydbem-1QcuOf ... rCmphc4H5M

DESCARCI :arrow: DEZARHIVEZI :arrow: TE JOCI.
SALUT :!:

Kizev

Post by Kizev » Wed Jan 25, 2017 3:23 am

Nu mai dramatiza atât. Itemul e in invetar dar nu se vede că nu e update-ul făcut. Da-mi add pe Skype la andrei.hawk69 sau pe joc [SGA]Kizev să vedem cum te pot ajuta. Modul e acolo, doar nu se vede. Nu te mai panica. Nimeni în 5 ani nu a pățit sa doneze si sa nu primească TOT pentru ce a donat.

Anonimul2017

Post by Anonimul2017 » Wed Jan 25, 2017 12:37 pm

MegaFitze wrote:Bai fratelemeu cum adica inca 5 lei ??? adica dau 5 euro pe nimic si acuma tot eu sa platesc? sa iti fie rusine pentru raspunsul acela mai bine nu scriai nimic . astept un raspuns de la who si daca chiar vrea i mai dau inca 5 lei sa-mi primesc itemul pana la urma.. dar lorena cu parere de rau faci o comunitate asa mare de rusine ! cum sa zici unui player nou de 2 zile dupa ce a platit 5 euro si nu a primit nimic sa i zici sa mai dea 5 lei ? urat din partea ta .
Ea asa mai vine cu raspunsuri d`astea de durere in cot, obisnuieste-te cu unii ca ea (fara suparare) Nu am patit niciodata sa nu pot updata metinul,dar corect era ca Who sa iti schimbe item ul atat timp cat ai o problema reala cu acel colier...una e sa ai probleme si alta e sa il schimbi ca sa vr tu....ar trebuii sa se gaseasca o solutie si vin si cu o propunere sa se updateze clientul si sa fie repus la download pentru ca unii nu stiu , si Lorenna ce dracu asa raspunsuri are dreptate omu` dupa ce ca da 30 de lei pe un cod mai vii tu cu comentarii sa mai doneze 5 lei,,,hai nu zau...face itemul ala de 35 de lei? cu banii astia isi ia un costum si ia 300 cod pe el
Nu mai veniti ma cu raspunsuri cu atata durere in (zonele intime) ca nu e chiar asa , + ca e un player nou ...Ce intelege el din asta
"Ba sv e de cacat atata timp cat pe staff nu-i intereseaza"
Ce face el in secunda 2 ?...o lasa balta nu? pe langa mai zice si la cativa ba nu intrati ca uite ce si cum...Ar trebuii sa va revizuiti comportamentul fata de Jucatorii noi si nu numai.....Vad ca dai TC-uri si raspunsuri doar sa arati ce Activitate ai tu...Cersiti Upp-ul ala cum cersesc aia 1 leu in strada....Rusine !

[SGA]3s3

Post by [SGA]3s3 » Wed Jan 25, 2017 1:32 pm

Toți aveți dreptate mai puțin Lorena, ți-am mai spus că nu e de tine. Deci în legătură cu update-u ca să nu dea eroare nu trebuie să ai jocu deschis. Am încercat aseară după ce am vorbit și îmi dădea aceiași eroare de care spui tu cu jocul deschis. Închide jocul de tot și dai Update..dacă chiar nu merge o să te trag diseară la Who să rezolve problema...
#BigTits

Anonimul2017

Post by Anonimul2017 » Wed Jan 25, 2017 6:12 pm

[SGA]3s3 wrote:Toți aveți dreptate mai puțin Lorena, ți-am mai spus că nu e de tine. Deci în legătură cu update-u ca să nu dea eroare nu trebuie să ai jocu deschis. Am încercat aseară după ce am vorbit și îmi dădea aceiași eroare de care spui tu cu jocul deschis. Închide jocul de tot și dai Update..dacă chiar nu merge o să te trag diseară la Who să rezolve problema...
Macar cineva are o solutie , Daca nu donam 5 lei
#MATAEBETIVAN

Locked

Return to “Probleme si Intrebari - Problems and Questions”