Eroare 2

Intreaba-ne si noi iti vom raspunde in cel mai scurt timp posibil!
Impartaseste o problema cu noi pentru a incerca sa o rezolvam!
Simplity

Re: Eroare 2

Post by Simplity » Fri Aug 12, 2016 11:04 pm

De la upc.. :!: :roll:
Image

Image

[VIP]Anna

Post by [VIP]Anna » Sat Aug 13, 2016 12:42 am

Daca nu-ti merge metinul mai iesi si tu din casa.....asta e cea mai buna solutie pe care ti-o pot da
-Brutally myself-

[VIP]Zohan<3

Post by [VIP]Zohan<3 » Sat Aug 13, 2016 1:16 am

Simplity wrote:De la upc.. :!: :roll:
NU e de la pc e de la net...zi de la cn ai net...
Vb lu Ana mai iesi afara e MULT mai bn fara metin =)))
Ne iubim prietenii dar dusmanii ii adoram pentru ca invidia lor ne face sa fim mereu cu o treapta deasupra lor... #L

[VIP]Al3x

Post by [VIP]Al3x » Sat Aug 13, 2016 12:57 pm

Salut !!!
Am avut si eu aceasta problema si am rezolvat-o cu un rr la router sa se schimbe IP-ul ;)
Incearca si tu poate iti merge :D
viewtopic.php?f=15&t=17903
Image
Să ierți, e divin.
Să-i dai dracu, e senzațional. ^_^

[VIP]Zohan<3

Post by [VIP]Zohan<3 » Thu Aug 18, 2016 11:54 am

Schimba netu asa am facut si eu si acum imi merge..
Ne iubim prietenii dar dusmanii ii adoram pentru ca invidia lor ne face sa fim mereu cu o treapta deasupra lor... #L

[VIP]Admir

Post by [VIP]Admir » Sun Aug 21, 2016 2:42 am

[VIP]Zohan<3 wrote:Schimba netu asa am facut si eu si acum imi merge..
Mai bine numai raspunde decat sa dai 3 reply'uri si nici unul cu folos!

Cat despre problema asta iti recomand sa suni la un operator de la firma de net si sa ceri sa ti se schimbe datele de logare, precum si DNS'u. Poti spune ca lucrezi tu sau cineva din familie in domeniul informaticii si depinzi de internet, asta ca sa vina mai repede sa te rezolve.

[VIP]Zohan<3

Post by [VIP]Zohan<3 » Sun Aug 21, 2016 12:16 pm

stai calm am incercat eu ce ai zis tu si degeaba, asa ca nu te mai da 'Zmeu" ca esti nespalat
[VIP]Admir wrote:
[VIP]Zohan<3 wrote:Schimba netu asa am facut si eu si acum imi merge..
Mai bine numai raspunde decat sa dai 3 reply'uri si nici unul cu folos!

Cat despre problema asta iti recomand sa suni la un operator de la firma de net si sa ceri sa ti se schimbe datele de logare, precum si DNS'u. Poti spune ca lucrezi tu sau cineva din familie in domeniul informaticii si depinzi de internet, asta ca sa vina mai repede sa te rezolve.

Codrin Bradea Satana

Post by Codrin Bradea Satana » Sun Aug 21, 2016 12:50 pm

[MISS]Lorena wrote:Este de la internetul tău , nu de la metin daca spui că nici pe alt pc nu merge. Sună şi tu la firma de net şi vezi unde e problema.
e de la metin man nu mai asculta toti prostii si toate tarfele cu miss (te simti si o sa dai delete sau warn)
daca au buguri in joc in afara lui ce ar avea sa nu aiba sfarsitul este inevitabil.....THE END STOP GATA DA-L IN PLA NOASTRA DE METIN TRECETI LA ALTU`
Image

╭∩╮(O︶︿︶O)╭∩╮
"In Hoc Signo Vinces"

iLaur
Location: ''Fii fericit cât trăieşti , pentru că mort o să fii mult timp ''

Post by iLaur » Mon Aug 22, 2016 6:31 am

Codrin Bradea Satana wrote:
[MISS]Lorena wrote:Este de la internetul tău , nu de la metin daca spui că nici pe alt pc nu merge. Sună şi tu la firma de net şi vezi unde e problema.
e de la metin man nu mai asculta toti prostii si toate tarfele cu miss (te simti si o sa dai delete sau warn)
daca au buguri in joc in afara lui ce ar avea sa nu aiba sfarsitul este inevitabil.....THE END STOP GATA DA-L IN PLA NOASTRA DE METIN TRECETI LA ALTU`
Adv, frăţiwer. SOLOOOOO

Locked

Return to “Probleme si Intrebari - Problems and Questions”