Eroare 2
Re: Eroare 2
Daca nu-ti merge metinul mai iesi si tu din casa.....asta e cea mai buna solutie pe care ti-o pot da
-Brutally myself-
-
[VIP]Zohan<3
NU e de la pc e de la net...zi de la cn ai net...Simplity wrote:De la upc..![]()
Vb lu Ana mai iesi afara e MULT mai bn fara metin =)))
Ne iubim prietenii dar dusmanii ii adoram pentru ca invidia lor ne face sa fim mereu cu o treapta deasupra lor... #L
Salut !!!
Am avut si eu aceasta problema si am rezolvat-o cu un rr la router sa se schimbe IP-ul
Incearca si tu poate iti merge
viewtopic.php?f=15&t=17903
Am avut si eu aceasta problema si am rezolvat-o cu un rr la router sa se schimbe IP-ul
Incearca si tu poate iti merge
viewtopic.php?f=15&t=17903

Să ierți, e divin.
Să-i dai dracu, e senzațional. ^_^
-
[VIP]Zohan<3
Schimba netu asa am facut si eu si acum imi merge..
Ne iubim prietenii dar dusmanii ii adoram pentru ca invidia lor ne face sa fim mereu cu o treapta deasupra lor... #L
-
[VIP]Admir
Mai bine numai raspunde decat sa dai 3 reply'uri si nici unul cu folos![VIP]Zohan<3 wrote:Schimba netu asa am facut si eu si acum imi merge..
Cat despre problema asta iti recomand sa suni la un operator de la firma de net si sa ceri sa ti se schimbe datele de logare, precum si DNS'u. Poti spune ca lucrezi tu sau cineva din familie in domeniul informaticii si depinzi de internet, asta ca sa vina mai repede sa te rezolve.
-
[VIP]Zohan<3
stai calm am incercat eu ce ai zis tu si degeaba, asa ca nu te mai da 'Zmeu" ca esti nespalat
[VIP]Admir wrote:Mai bine numai raspunde decat sa dai 3 reply'uri si nici unul cu folos![VIP]Zohan<3 wrote:Schimba netu asa am facut si eu si acum imi merge..
Cat despre problema asta iti recomand sa suni la un operator de la firma de net si sa ceri sa ti se schimbe datele de logare, precum si DNS'u. Poti spune ca lucrezi tu sau cineva din familie in domeniul informaticii si depinzi de internet, asta ca sa vina mai repede sa te rezolve.
- Codrin Bradea Satana
e de la metin man nu mai asculta toti prostii si toate tarfele cu miss (te simti si o sa dai delete sau warn)[MISS]Lorena wrote:Este de la internetul tău , nu de la metin daca spui că nici pe alt pc nu merge. Sună şi tu la firma de net şi vezi unde e problema.
daca au buguri in joc in afara lui ce ar avea sa nu aiba sfarsitul este inevitabil.....THE END STOP GATA DA-L IN PLA NOASTRA DE METIN TRECETI LA ALTU`
╭∩╮(O︶︿︶O)╭∩╮
"In Hoc Signo Vinces"
Adv, frăţiwer. SOLOOOOOCodrin Bradea Satana wrote:e de la metin man nu mai asculta toti prostii si toate tarfele cu miss (te simti si o sa dai delete sau warn)[MISS]Lorena wrote:Este de la internetul tău , nu de la metin daca spui că nici pe alt pc nu merge. Sună şi tu la firma de net şi vezi unde e problema.
daca au buguri in joc in afara lui ce ar avea sa nu aiba sfarsitul este inevitabil.....THE END STOP GATA DA-L IN PLA NOASTRA DE METIN TRECETI LA ALTU`