Nesâmţâţi&neserioşi

Intreaba-ne si noi iti vom raspunde in cel mai scurt timp posibil!
Impartaseste o problema cu noi pentru a incerca sa o rezolvam!
Lian

Re: Nesâmţâţi&neserioşi

Post by Lian » Sat Mar 05, 2016 2:53 am

Chiar deloc
Image

Image

Seriously

Post by Seriously » Sat Mar 05, 2016 5:07 pm

Image
Recunosc,m-am întrebat de multe ori
De ce mi-a fost dată viaţa dacă oricum o să mor?

[VIP]Adea

Post by [VIP]Adea » Sat Mar 05, 2016 6:19 pm

Si eu trebuie sa recuperez un caracter care avea pe el snow 55 si afro fra nemod...+ numele si lvl ...
Da....acelasi raspuns il primesc si eu...ca se ocupa..daca se ocupa pana acum toti am fi avut tot inapoi.
Daca Silent si-ar da silinta ar fi insistat la Bogdan...

P.S: NU o sa se recupreze nimic .
Când poţi.. inspiră , când nu mai poţi expiră..
----------------------------------------

[Diva]Diabla

Post by [Diva]Diabla » Sat Mar 05, 2016 6:22 pm

Lora wrote:Si eu trebuie sa recuperez un caracter care avea pe el snow 55 si afro fra nemod...+ numele si lvl ...
Da....acelasi raspuns il primesc si eu...ca se ocupa..daca se ocupa pana acum toti am fi avut tot inapoi.

eşti cam răuţă .
aşa cum alţii au recuperat tot inclusiv nume / lvl şi aşa mai departe, o să le recuperaţi şi voi.

Miha ✌

Post by Miha ✌ » Sat Mar 05, 2016 7:22 pm

Când? la următoarea problemă de genu' ? când o să se închidă sv?
Image
» „Numai după invidia altora îți dai seama de propria ta valoare.” «

Lian

Post by Lian » Sat Mar 05, 2016 9:42 pm

[Lady]Diabla wrote:
Lora wrote:Si eu trebuie sa recuperez un caracter care avea pe el snow 55 si afro fra nemod...+ numele si lvl ...

eşti cam răuţă .
aşa cum alţii au recuperat tot inclusiv nume / lvl şi aşa mai departe, o să le recuperaţi şi voi.
Se tot ocupă de ceva timp :lol: :lol: ,cum ziceam cel mai prost S existent până acum :roll:
Image

Image

[VIP]Adea

Post by [VIP]Adea » Sat Mar 05, 2016 11:05 pm

[Lady]Diabla wrote:

eşti cam răuţă .
Ce ai ma ?
Mint ?

Miha ✌

Post by Miha ✌ » Sun Mar 06, 2016 1:32 pm

Alţii au recuperat? Da, care alţii, membrii staff? Sunt sigură de asta, tocmai vouă să nu vi se recupereze? Mereu a fost aşa, inclusiv cu furtul de moduri, nu-i aşa Diabla? Că noi playerii stăm să ne rugăm de Fifty să ne recupereze modurile dacă ne fură cineva pentru că le-am dat contul, iar vouă dacă vi se întâmplă asta primiţi modurile înapoi + modurile respectivului, inclusiv banarea lui. Şi mai ziceţi că sunteţi corecţi ? Să nu mai continui cu alt exemplu, cu Alina care nici acum nu şi-a primit modurile care au fost furate de când hău, ai dreq simpatici ce sunteţi voi. NU O SĂ SE MAI RECUPEREZE NIMIC ACUM, OAMENI BUNI, AU RECUPERAT CÂTEVA ITEME LA ÎNCEPUT CA SĂ NU PARĂ . . . şi acum se prefac că nu existaţi, nici la telefon nu mai răspund. ;)
Image
» „Numai după invidia altora îți dai seama de propria ta valoare.” «

[VIP]Adea

Post by [VIP]Adea » Sun Mar 06, 2016 6:09 pm

Miha ✌ wrote:Alţii au recuperat? Da, care alţii, membrii staff? Sunt sigură de asta, tocmai vouă să nu vi se recupereze? Mereu a fost aşa, inclusiv cu furtul de moduri, nu-i aşa Diabla? Că noi playerii stăm să ne rugăm de Fifty să ne recupereze modurile dacă ne fură cineva pentru că le-am dat contul, iar vouă dacă vi se întâmplă asta primiţi modurile înapoi + modurile respectivului, inclusiv banarea lui. Şi mai ziceţi că sunteţi corecţi ? Să nu mai continui cu alt exemplu, cu Alina care nici acum nu şi-a primit modurile care au fost furate de când hău, ai dreq simpatici ce sunteţi voi. NU O SĂ SE MAI RECUPEREZE NIMIC ACUM, OAMENI BUNI, AU RECUPERAT CÂTEVA ITEME LA ÎNCEPUT CA SĂ NU PARĂ . . . şi acum se prefac că nu existaţi, nici la telefon nu mai răspund. ;)
Csf...asta este.

♡sociopat♡

Post by ♡sociopat♡ » Sun Mar 06, 2016 6:17 pm

Miha ✌ wrote:Alţii au recuperat? Da, care alţii, membrii staff? Sunt sigură de asta, tocmai vouă să nu vi se recupereze? Mereu a fost aşa, inclusiv cu furtul de moduri, nu-i aşa Diabla? Că noi playerii stăm să ne rugăm de Fifty să ne recupereze modurile dacă ne fură cineva pentru că le-am dat contul, iar vouă dacă vi se întâmplă asta primiţi modurile înapoi + modurile respectivului, inclusiv banarea lui. Şi mai ziceţi că sunteţi corecţi ? Să nu mai continui cu alt exemplu, cu Alina care nici acum nu şi-a primit modurile care au fost furate de când hău, ai dreq simpatici ce sunteţi voi. NU O SĂ SE MAI RECUPEREZE NIMIC ACUM, OAMENI BUNI, AU RECUPERAT CÂTEVA ITEME LA ÎNCEPUT CA SĂ NU PARĂ . . . şi acum se prefac că nu existaţi, nici la telefon nu mai răspund. ;)
respekt ciorik
I'm on the front line don't worry I'll be fine
The story is just beginning I say goodbye to my weakness
So long to the regret and now I see the world through diamond eyes.

Locked

Return to “Probleme si Intrebari - Problems and Questions”