Nesâmţâţi&neserioşi
Re: Nesâmţâţi&neserioşi

Recunosc,m-am întrebat de multe ori
De ce mi-a fost dată viaţa dacă oricum o să mor?
Si eu trebuie sa recuperez un caracter care avea pe el snow 55 si afro fra nemod...+ numele si lvl ...
Da....acelasi raspuns il primesc si eu...ca se ocupa..daca se ocupa pana acum toti am fi avut tot inapoi.
Daca Silent si-ar da silinta ar fi insistat la Bogdan...
P.S: NU o sa se recupreze nimic .
Da....acelasi raspuns il primesc si eu...ca se ocupa..daca se ocupa pana acum toti am fi avut tot inapoi.
Când poţi.. inspiră , când nu mai poţi expiră..
----------------------------------------
- [Diva]Diabla
eşti cam răuţă .Lora wrote:Si eu trebuie sa recuperez un caracter care avea pe el snow 55 si afro fra nemod...+ numele si lvl ...
aşa cum alţii au recuperat tot inclusiv nume / lvl şi aşa mai departe, o să le recuperaţi şi voi.
Când? la următoarea problemă de genu' ? când o să se închidă sv?

» „Numai după invidia altora îți dai seama de propria ta valoare.” «
Se tot ocupă de ceva timp[Lady]Diabla wrote:eşti cam răuţă .Lora wrote:Si eu trebuie sa recuperez un caracter care avea pe el snow 55 si afro fra nemod...+ numele si lvl ...
aşa cum alţii au recuperat tot inclusiv nume / lvl şi aşa mai departe, o să le recuperaţi şi voi.

Ce ai ma ?[Lady]Diabla wrote:eşti cam răuţă .Lora wrote:Si eu trebuie sa recuperez un caracter care avea pe el snow 55 si afro fra nemod...+ numele si lvl ...
Mint ?
Alţii au recuperat? Da, care alţii, membrii staff? Sunt sigură de asta, tocmai vouă să nu vi se recupereze? Mereu a fost aşa, inclusiv cu furtul de moduri, nu-i aşa Diabla? Că noi playerii stăm să ne rugăm de Fifty să ne recupereze modurile dacă ne fură cineva pentru că le-am dat contul, iar vouă dacă vi se întâmplă asta primiţi modurile înapoi + modurile respectivului, inclusiv banarea lui. Şi mai ziceţi că sunteţi corecţi ? Să nu mai continui cu alt exemplu, cu Alina care nici acum nu şi-a primit modurile care au fost furate de când hău, ai dreq simpatici ce sunteţi voi. NU O SĂ SE MAI RECUPEREZE NIMIC ACUM, OAMENI BUNI, AU RECUPERAT CÂTEVA ITEME LA ÎNCEPUT CA SĂ NU PARĂ . . . şi acum se prefac că nu existaţi, nici la telefon nu mai răspund.

» „Numai după invidia altora îți dai seama de propria ta valoare.” «
Csf...asta este.Miha ✌ wrote:Alţii au recuperat? Da, care alţii, membrii staff? Sunt sigură de asta, tocmai vouă să nu vi se recupereze? Mereu a fost aşa, inclusiv cu furtul de moduri, nu-i aşa Diabla? Că noi playerii stăm să ne rugăm de Fifty să ne recupereze modurile dacă ne fură cineva pentru că le-am dat contul, iar vouă dacă vi se întâmplă asta primiţi modurile înapoi + modurile respectivului, inclusiv banarea lui. Şi mai ziceţi că sunteţi corecţi ? Să nu mai continui cu alt exemplu, cu Alina care nici acum nu şi-a primit modurile care au fost furate de când hău, ai dreq simpatici ce sunteţi voi. NU O SĂ SE MAI RECUPEREZE NIMIC ACUM, OAMENI BUNI, AU RECUPERAT CÂTEVA ITEME LA ÎNCEPUT CA SĂ NU PARĂ . . . şi acum se prefac că nu existaţi, nici la telefon nu mai răspund.![]()
- ♡sociopat♡
respekt ciorikMiha ✌ wrote:Alţii au recuperat? Da, care alţii, membrii staff? Sunt sigură de asta, tocmai vouă să nu vi se recupereze? Mereu a fost aşa, inclusiv cu furtul de moduri, nu-i aşa Diabla? Că noi playerii stăm să ne rugăm de Fifty să ne recupereze modurile dacă ne fură cineva pentru că le-am dat contul, iar vouă dacă vi se întâmplă asta primiţi modurile înapoi + modurile respectivului, inclusiv banarea lui. Şi mai ziceţi că sunteţi corecţi ? Să nu mai continui cu alt exemplu, cu Alina care nici acum nu şi-a primit modurile care au fost furate de când hău, ai dreq simpatici ce sunteţi voi. NU O SĂ SE MAI RECUPEREZE NIMIC ACUM, OAMENI BUNI, AU RECUPERAT CÂTEVA ITEME LA ÎNCEPUT CA SĂ NU PARĂ . . . şi acum se prefac că nu existaţi, nici la telefon nu mai răspund.![]()
I'm on the front line don't worry I'll be fine
The story is just beginning I say goodbye to my weakness
So long to the regret and now I see the world through diamond eyes.
The story is just beginning I say goodbye to my weakness
So long to the regret and now I see the world through diamond eyes.