ATENTIE!

Intreaba-ne si noi iti vom raspunde in cel mai scurt timp posibil!
Impartaseste o problema cu noi pentru a incerca sa o rezolvam!
[SGA]Raul

Re: ATENTIE!

Post by [SGA]Raul » Fri Feb 05, 2016 10:28 am

Dapoi ba e ora 03:20 si tot off e sv si cica la ora 1 e on sv , =)) pai ba daca ziceti ca la 1 apoi la unu sa fie ... + ca conturile s-au dus pe .... ca nu are cum sa dea modurile inapoi pentru ca nu stie cine a donat si cine nu si o sa se fure foarte mult pe chestia asta ca vin toti si zic ca au avut 10000 de moduri deci ... si cei care nu au Dn si au jucat acum 2-3 ani cand nu era cu Dn ce fac? , ca sunt o gramada care au moduri si nu au Dn pentru ca au jucat de ani intregi ... ori cum banii nu ii mai vedeti inapoi :)) , si Staffu` e jalnic , nu sunt capabili sa refaca o problema creata de ei cred... si mai si comenteaza , deci Bogdane daca nici azi nu e deschis sv pana deseara .... o sa ai probleme iti zic eu :))).

[GM]Lexx

Post by [GM]Lexx » Fri Feb 05, 2016 11:08 am

Update: serverul ramane in mentenanta pana pe 05.02.2016 ora 15:00
Image

▶ Pe joc: [GM]Lexx / [Dn]Lexx / Lexx
▶ Discord: Lexx#7523
▶ Youtube: http://www.youtube.com/LexxGaming
▶ Facebook: https://www.facebook.com/lexx.gaming.75
▶ Server de Discord: https://dsc.gg/metin2steel

Image

clnluca

Post by clnluca » Fri Feb 05, 2016 11:19 am

Cum puteti sa va bateti asa joc de noi? Nu stiati aseara ca serverul e in mentenanta pana la ora 15 sau cum? Am ramas ca prostii pana la 3 noaptea doar ca sa primim mesaj la 9 DIMINEATA ca serverul inca e in mentenanta????????

[Lady]Bia

Post by [Lady]Bia » Fri Feb 05, 2016 11:23 am

clnluca wrote:Cum puteti sa va bateti asa joc de noi? Nu stiati aseara ca serverul e in mentenanta pana la ora 15 sau cum? Am ramas ca prostii pana la 3 noaptea doar ca sa primim mesaj la 9 DIMINEATA ca serverul inca e in mentenanta????????
Nici noi nu am ştiut, aşa am fost informaţi. .

contrale123

Post by contrale123 » Fri Feb 05, 2016 12:23 pm

8-) mda si cum spun si altii adioo steel ...:))))

[VIP]Sophieee

Post by [VIP]Sophieee » Fri Feb 05, 2016 1:06 pm

Atâta vrăjeala n-am mai văzut niciodată smr :lol: :lol: :lol:
Staţi dreq calmi că s-au dus pe p*lă toate itemele voastre şi aţi băgat bani degeaba, ce nu înţelegeţi?
Vă treziţi ampulea câte unu să faceţi topic OMG, CE AVEŢI ? NORMAL CĂ SE RECUPEREAZĂ ITEMELE. Hai, uite să vezi că n-o să fie aşa. Şi dacă o să fie, n-o să fie toate, aşa că nu vă mai pupaţi atâta-n cur că face şi că drege.
Lexx, nu ştiu de ce ai făcut tu topicu' ăsta din moment ce nu eşti în staff, noh? Cine te-ar asculta pe tine şi ţi-ar oferi ţie încredere că ai dreptate? :lol: :lol: Oh, da, proştii, csz. NU O SĂ SE FACĂ NIMIC, OAMENI BUUUNI, s-a dus sv, gata, asta e, plângeţi puţin că trb să ieşiţi în lume de acu :lol:
Passe, passe, passera, la dernière restera

[VIP]Al3x

Post by [VIP]Al3x » Fri Feb 05, 2016 1:35 pm

Image
Să ierți, e divin.
Să-i dai dracu, e senzațional. ^_^

OnlyOane

Post by OnlyOane » Fri Feb 05, 2016 1:41 pm

va spun eu de ce sa inchis sv ...... ptr ca multi dintre copii sunt foarte prosti si se prostesc singur la moduri si fac reclamatii degeaba si uite asa apar problemele .... :lol:

[VIP]Al3x

Post by [VIP]Al3x » Fri Feb 05, 2016 2:13 pm

Multumim Lexx pt ajutor :lol: ai un os :lol:
Image
Să ierți, e divin.
Să-i dai dracu, e senzațional. ^_^

[VIP]Adea

Post by [VIP]Adea » Fri Feb 05, 2016 2:50 pm

Cred că dacă era lexx vip se dădea drept adm direct daca e player acum si zici ca e mb staff:))...sv dacă se redeschide nu cred ca o sa le mai avem nici pe alea din 2015...parcă văd că trb să ne face-m conturi noi si Alexandra/Bogdan să ne traga pe fiecare sa ne ofere 2 moduri 100 şi alea cod...100 rase si 100 atac in semn de parere de rau :)))))))
Daca nu or fii si mai nesimtiti si sa ne lase fara moduri si sa ne apucam de seturi nemod.
Când poţi.. inspiră , când nu mai poţi expiră..
----------------------------------------

Locked

Return to “Probleme si Intrebari - Problems and Questions”