Conturi/moduri/itm
Re: Conturi/moduri/itm
S-a intamplat ceva la conturi. Probabil au probleme la baza de date, presupun ca cineva a sters informatii din baza fara sa gandeasca inainte
informatiile sterse din baza de data nu mai pot fi recuperate decat daca ai un backup recent facut. Altfel nu imi dau seama cum ar fi putut pierde informatiile din conturi
- [VIP]Adinna
Da.. Ceva gen..clnluca wrote:S-a intamplat ceva la conturi. Probabil au probleme la baza de date, presupun ca cineva a sters informatii din baza fara sa gandeasca inainteinformatiile sterse din baza de data nu mai pot fi recuperate decat daca ai un backup recent facut. Altfel nu imi dau seama cum ar fi putut pierde informatiile din conturi

-
[Lady]Bia
Cum am mai spus . .
Dacă ai contul mai vechi de 21.12.2015 nu este afectat nici contul nici itemele!
Dacă contul este făcut după. . ai pierdut tot .. doar în cazul în care ai donat o să primeşti donaţia înapoi !
T/C!
Dacă ai contul mai vechi de 21.12.2015 nu este afectat nici contul nici itemele!
Dacă contul este făcut după. . ai pierdut tot .. doar în cazul în care ai donat o să primeşti donaţia înapoi !
T/C!