1.Coifurile 2013 bank sunt bugate.
Ex:Glugă de păianjen(ninja) scrie că-ți oferă hh,farmec,de.Din păcate îți da nimic...
2.Cetățeanul turmentat..
Nu mere să distrugem nimic
3.Mapa de 150..Nu crești..
4.Am încercat brățara care oferă 30 pc și dau la fel..Cu cea de rezistență pc,la fel,nu merge..
5.Mai nou,dacă ești roșu,și vezi un albastru care nu are bresla, și dai clik dreapta pe el,îl poți băga în bresla....wtf
6.Am pe un caracter niște obiecte care nu le pot arunca,cercei de tigru2 parcă... Un membru staff a zis ca va vorbii cu Fifty sau Ioans,și nu s-a ținut de cuvânt,sau a uitat.Nu e prea târziu...
7.De la judy nu pot schimba regatul..
Doar cu tinictura regatului pot.
8.Unele întrebări de la ox,gen:
Valoarea atacului de la Sirius+0,și+6,sunt la fel.
Td-ul are 5 etaje
Etc,nu am mai intrat la un ox de 3 luni
Bft,poate se vor rezolva...
BUG-uri peste bug-uri....
- [LADY]Bella
Re: BUG-uri peste bug-uri....
nu îţi dau dreptate în toate, şti de ce ? eu am schimbat majoritatea îmtrebărilor la ox , şi din câte ştiu nici măcar una nu mai e greşită
faza cu siriusul , şi evantaiul demon , s-a rezolvat deoarece nu se mai pune întrebări din ea, ţin să te contrazic total , cu brăţara de pc şi rez se vede diferenţa , nu ştiu dacă voi vedeţi însă noi chiar face tot ce e posibil să ajutăm , legat de koif-uri există şi altele dacă alea nu îţi plac , a fost propus cetăţeanul turmentat ca să dizolve itemele ,şi ce dacă nu merge la judy ? îţi e aşa de greu să foloseşti tinctura?ăsta nu e un bug major , scuză-mă. vi s-a spus că veţi fi anunţaţi , trebuie să înţelegeţi că suntem conţtienţi de aceste buguleţe ,care vor fi rezolvate. degeaba faci reclamaţie peste reclamaţie .
Subiect închis !
faza cu siriusul , şi evantaiul demon , s-a rezolvat deoarece nu se mai pune întrebări din ea, ţin să te contrazic total , cu brăţara de pc şi rez se vede diferenţa , nu ştiu dacă voi vedeţi însă noi chiar face tot ce e posibil să ajutăm , legat de koif-uri există şi altele dacă alea nu îţi plac , a fost propus cetăţeanul turmentat ca să dizolve itemele ,şi ce dacă nu merge la judy ? îţi e aşa de greu să foloseşti tinctura?ăsta nu e un bug major , scuză-mă. vi s-a spus că veţi fi anunţaţi , trebuie să înţelegeţi că suntem conţtienţi de aceste buguleţe ,care vor fi rezolvate. degeaba faci reclamaţie peste reclamaţie .
Subiect închis !
- Răzv ♥»»»Iubesc aproapele, da' nu-l iubesc prea tare.
Că-ntr-o zi mă va răni și-am auzit că doare . [preluat de la Mădă Şmk ]